Az „Élő Nostradamus” jóslata szerint természeti katasztrófák hulláma kezdődik az év végén

Baljós eseményekre figyelmeztet, Athos Salomé, ismertebb nevén az „Élő Nostradamus”.

A brazil médium szerint a pusztító áradások és földrengések már 2023 végén megkezdődnek világszerte.

Salomé a közelmúltban olyan jelentős eseményeket jósolt meg, mint II. Erzsébet királynő tavalyi halála, vagy Elon Musk Twitter-felvásárlása. Athos szerint kevés olyan nagy horderejű történés van, amelyet ne látna előre valamilyen formában.

A Daily Starnak adott legújabb kinyilatkoztatásában a kataklizmák lehetséges helyszíneit is megnevezte, hangsúlyozva, hogy prognózisai nincsenek kőbe vésve, és egyébként sem célja pánikot kelteni.

A modernkori Nostradamus azt is elmondta, hogy az általa jövendölt katasztrófák nagyrészét talán még meg lehet akadályozni.

„Nem az a célom, hogy félelmet keltsek az emberekben, és bízom abban, hogy amiket előre láttam, azok sosem válnak valóra. – bizakodik Salomé – A figyelmeztetéseim remélem ösztönzőleg fognak hatni, hogy minden téren összefogjunk, és saját jólétünket helyezzük előtérbe.”

De, hogy is néz ki a „vég kezdete”, a brazil parafenomén szerint?

Salomé szerint az úgynevezett csendes-óceáni tűzgyűrű területén fokozott vulkáni és szeizmikus tevékenységekre kell számítani – különösen Indonéziában, Jáva szigetén, valamint az Észak-Kalifornia és a kanadai Brit Kolumbia közötti tengerparti szakaszon.

A hurrikánok megjelenését olyan régiókban látja, mint Délkelet-Ázsia, beleértve a Fülöp-szigeteket és Thaiföldet, illetve a Mexikói-öböl térségét.

Salomé előrejelzései szerint heves esőzésekkel, s az ezzel járó áradásokkal kell szembenézni Brazíliában, a Gangesz folyó medencéjében, Indiában továbbá a Mekong-deltában, Vietnamban. Kiemelte, hogy ezeken a területeken fokozott figyelmet kell fordítani az árvízvédelmi intézkedésekre.

A távolabbi jövővel kapcsolatban Athos arra figyelmeztet, hogy olyan nagyvárosoknak is készenlétben kell állniuk, mint amilyen Amszterdam, New York vagy Tokió.

jósok és jóslatok Nostradamus világvége

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend