Mi az asztrálprojekció?

Az asztrálprojekció – vagy testelhagyás – a tudat elválasztása a fizikai testtől. Sok dolgot csinálhatsz, amíg nem vagy a testedben. Például, meglátogathatsz egy közeli barátot, egy előző életet, beszélhetsz az elhalálozott szeretteiddel.

A testelhagyás képességének elsajátítása időt, elszántságot és sok-sok gyakorlást igényel. Néhány ember számára elég pár nap, míg mások hónapokat vagy akár éveket gyakorolnak, mielőtt sikerülne nekik. De megéri a sok-sok fáradtságot!

Mi az ezüstzsinór?

Ez egy rugalmas kötél vagy zsinór, amely a fejhez, vagy a test bármely más részéhez csatlakozik. A kötél hossza meghatározhatatlan. Mikor odakinn vagy, a kötél bármikor visszaránthat téged fizikai a testedbe. Én nem vagyok túl nagy szakértő e téren, még sohasem láttam az ezüstzsinóromat, és nem is igazán tanulmányoztam ezt a témakört. Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor olvass utána, hisz épp elég írás szól az ezüstzsinórról vagy asztrálkötélről.

Félelmek

Mindannyiunknak megvannak a maga félelmei. Néha még csak észre sem veszed, hogy benned is ott vannak ezek a félelem. A félelmek csökkentik a testelhagyás esélyét.

Néhány példa ezekre a félelmekre:

– félelem az ismeretlentől
– félelem a haláltól
– félelem attól, hogy valaki vagy valami beleköltözik a testedbe, amíg odakint vagy
– félelem a vibrációktól
– félelem a fura zajoktól és hangoktól
– félelem attól, hogy nem tudunk majd visszatérni a testünkbe

Az egyetlen módja ezen félelmek legyőzésének, ha bátran szembenézel velük. Egyszer mindenképp szembe kell nézned velük, hát akkor minek halogatnád tovább? Az asztrálprojekció volt az eddigi legcsodálatosabb élményem az egész eddigi életem során. Néhány ember számára talán nem mindig kellemes, de ez csak azért van, mert megijednek attól, ami történik, megijednek ettől a számukra valószínűleg teljesen új helyzettől.

Néhány fontos dolog

Először is tudnod kell, hogy nem költözhet bele senki a testedbe, nem sérülhetsz meg fizikailag, nem ragadhatsz odakint, és természetesen nem is halhatsz bele az asztrálutazásba. Elegem van már az olyan weboldalakból, ahol mindenféle alaptalan félelmekkel ijesztgetik az asztrálutazni vágyókat. Semmi baj nem érhet. Én vagyok erre az élő példa, hisz már rengeteget asztrálutaztam, és lám, még mindig élek. De van néhány elsőre talán ijesztőnek tűnő dolog, amiről jobb, ha tudsz. Nekem egyetlen testelhagyásom járt csupán kellemetlen élménnyel. De akkor is visszajöttem élve, vagy nem?
Íme pár ijesztőnek tűnő dolog:

1. Zajok – Amikor projektálsz hallhatsz hangokat, esetleg lépések zaját, vagy más fura neszeket. Ez természetes, ezért ne ijedj meg.
2. Vibrációk – Ezek furcsa ritmikusan pulzáló lüktetések, amelyek végighaladnak az egész testeden, mikor már közel vagy a kilépéshez. Ha nem érzed ilyesmit, akkor sem kell aggódnod. Mindenkinek más tapasztalatai vannak. Talán érzed őket, talán nem – mindkettő jó.
3. Asztrális Látás – A látásod is sokféle lehet az asztráltérben. Egyes emberek látása kissé homályos, elmosódott, vagy van hogy semmit sem látnak. Amikor projektálok, én sem látok, hanem képek formájában érzékelem a környezetemet. Ha nem látsz tisztán, csak mond ki a következőt: „Világosságot most!” Ez talán segíthet kicsit.
4. Más Entitások Érzékelése – Ez is teljesen normális. Úgy érezheted, hogy valaki van a közeledben, vagy hogy figyel valaki. Lehet, hogy csak a képzeleted játszik veled, de az is lehet, hogy van egy másik entitás is a szobában. Ne félj tőle, próbálj beszélni hozzá.
5. Nem Ragadhatsz Kint – Tudnod kell, hogy nem ragadhatsz odakint projektálás közben. Ha vissza akarsz jutni a testedbe, de nem tudod hogyan kell, csak gondolj arra, hogy már a testedben vagy, vagy csak gondolj a testedre. Egyetlen gondolat a fizikai testről, elég ahhoz, hogy visszakerülj a testedbe.
6. Búgó Hang – Egy búgó, morajló hangot is hallhatsz közben. Ez is teljesen normális.
7. Hirtelen Visszarántás – Ez egy kicsit idegesítő lehet, mert előfordulhat, hogy te még nem szeretnél visszatérni, de a fizikai tested hirtelen visszaránt magába – látszólag minden ok nélkül. Ez egy kissé kellemetlen érzéssel járhat.
8. Rázkódás – Néha, amikor visszatérsz a fizikai testedbe, a fizikai tested hirtelen rázkódni kezd. Bár ez valószínűleg akkor fordul elő, ha túl sok folyadékot ittál projekció előtt vagy pedig nagyon hirtelen térsz vissza.

A testelhagyás előidézésének ismertebb módszerei

Sok módszer létezik, és minden módszer más személynek felel meg. Attól, hogy egy módszer nem megfelelő a számodra, ne keseredj el, hanem próbálj ki egy másikat. Próbálj ki néhány módszert, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet.

Néhány ismertebb módszer: Napszem Módszer, Kötél Módszer, Ringatódzás, Réveteg Bámulás, Monroe Módszere, Kilebegés, vizualizációs módszerek, és még sok más módszer…

A testelhagyás és a tudatos álom

Projektálhatsz tudatos álomból is. Ez is egy módja a testelhagyás előidézésének. A tudatos álomban egyszerűen csak kiáltsd azt, hogy „Projektálni akarok!” vagy valami hasonlót. Sok ember nagyon hatásosnak találja a tudatos álomból való projektálást, mert úgy tűnik, hogy így sokkal könnyebb projektálni.

Megerősítések

A megerősítés is egy lehetséges módja a testelhagyás előidézésének. Ismételgesd elalvás előtt, hogy”Ma éjjel elhagyom a testem, és miután visszatértem, emlékezni fogok mindenre!” vagy valami hasonlót. Tömd tele a tudatalattidat testelhagyással kapcsolatos gondolatokkal – ez is növeli az esélyeidet.

Forrás:Ébren álmodók

asztrálutazás testen kívüli élmények

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend