Az Andreasson-eset

Betty Andreasson  a Massachussets állambeli South-Ashburnben élt hét gyermekével együtt. Nem sokkal azelőtt vált el a férjétől. Szülei odaköltöztek, hogy segítsék a háztartás vezetésében.

A jelentés szerint 1967. január 25-én este Betty otthon tartózkodott szüleivel és gyermekeivel. Este fél hét volt, és a család éppen befejezte a vacsorát. Az asszony nekilátott elmosogatni, amikor kiment az áram. Néhány perccel az után, hogy a lámpák kialudtak, lüktető rózsaszín fényt vett észre a konyhaablakon keresztül.

A hölgy állítása szerint több idegen lény csúszott át a bezárt ajtón keresztül és ott termett a konyhájában, teljesen váratlanul. A lényeknek nagy, fordított körtéhez hasonló fejük volt. Fényes, kék színű ruhát viseltek. Szemmel láthatóan a legmagasabb volt a vezérük, aki úgy mutatkozott be Bettynek, mint Quazgaa!

Betty azt mondja, a lény átadott neki egy kis kék könyvet. Amikor belenézett, furcsa jeleket és szimbólumokat látott benne, amelyeket nem értett. Quazgaa megkérte, hogy kövesse, Betty pedig nem tudott ellenállni neki. A csoport idegenhez hasonlóan ő is átcsusszant a bezárt ajtón, ki a hátsó udvarra, és fel az ovális alakú űrhajó fedélzetére.

Betty UFO-ra vonatkozó tapasztalatai széleskörűek és igen részletesek. Nem sokkal a fedélzetre érkezése után megkérték, hogy öltözzön át egy fehér köntösbe, ami olyan volt, mint egy kórházi hálóing. Ezután megvizsgálták egy fényesen kivilágított szobában, és belemerítették valami folyadékba, ami Betty szerint nagyon kellemes érzés volt. Mindezek után Quazgaa elmondta Bettynek, hogy ők szeretik az emberi fajt, és azért jöttek, hogy segítsék.

Elmondása szerint Betty majdnem egy órával később ment vissza a házba. Családja tagjai olyanok voltak, mint akiken varázslat ül, vagy tudattalan kábulat. Észre sem vették távollétét. Amikor visszaérkezett, akkor zökkentek vissza a normális létbe.

Az asszony leírta történetét és elküldte egy képesújságnak, amely pályázatot hirdetett meg a „legjobb UFO-sztori” címmel, de nem nyert. Ugyanakkor elküldte dr. J. Allen Hyneknek is, az UFO Kutató Központba, de a kutatók csak tíz évvel később kezdtek érdeklődni Betty története felől.

Dr. Harold Edelstein hipnotikus álomban kikérdezte Bettyt, és az eredményeket rögzítették. Ray Fowler, a híres UFO-kutató, a hipnózis eredményeit, valamint az egész esetet megírta egy könyvben, melynek „Az Andreasson-eset” címet adta.

forrás: Anne Canadeo:UFO’s című könyve

eltérítések észak-amerikai UFO-esetek

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend