Az amerikaiak titkos lopakodó repülőgépét videózták le Kanadában

Valószínűleg egy TR-3B lopakodó repülőgépet sikerült videóra vennie egy házaspárnak a kanadai Ontarióban.

A pár az esti órákban lett figyelmes a felettük elhaladó háromszög alakú objektumra, melynek közepén egy nagy piros fény volt látható.

Bár a felvételek láttán sokan földönkívüliekre gondoltak, a szakértők szerint azonban „csupán” az amerikaiak titkos lopakodó repülőgépét, a rejtélyes TR-3B-t sikerült lencsevégre kapni. Ettől persze még nem kevésbé érdekes az észlelés, mivel nem minden nap készülnek olyan képek és videók, ahol a megfigyelt repülő tárgy alakja, illetve fényei is kivehetők.

A TR-3B az UFO-kutatók többsége szerint az Egyesült Államok kormányának egy titkos „sötét programjának” terméke, egy olyan kémrepülőgép, amely képes az űrbe repülni.

Szerintük az ilyen repülőgépeket az idegen technológia visszafejtésével készítik olyan szigorúan titkos katonai bázisokon, amilyen az 51-es körzet Nevadában.

Ezen a véleményen van a a Blink 182 együttes egyik alapítótagja, Tom DeLonge is, aki pár évvel ezelőtt létrehozta a földönkívüli élet kutatására szakosodott To The Stars Academyt, amelynek tagjai között több korábbi bennfentes katonai és kormányzati beosztásban lévő személy is szerepel.

DeLonge  úgy véli, az USA kormányának sikerült hozzájutnia néhány lezuhant UFO-hoz, és ezeket kielemezve és visszafejtve készítenek antigravitációs meghajtású, titkos repülő eszközöket.

Kanada

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend