Robbie Williams a 90-es években a Take That együttes tagjaként vált híressé, ezt követően pedig rendkívül sikeres szólóénekes lett, így a rivaldafény nem ismeretlen számára.

Az utóbbi években a művész zenei teljesítménye mellett a paranormális jelenségek iránti rajongásával is a figyelem középpontjába került.

UFO-észleléseit, bizarr történeteit már többször megosztotta a nyilvánossággal, tapasztalatait pedig némelyik szerzeményébe is átültette. Ennek egyik ékes példája az Angels című nagy sikerű sláger.

2020-ban Williams úgy nyilatkozott, hogy dalát egy olyan gyermekkori élménye inspirálta, melynek során misztikus lényekkel találkozott.

A brit sztár azt is elárulta, hogy 2008-ban a stúdiója előtt valami „túlvilági dologgal” lépett kapcsolatba.

„Akkoriban az Arizona című dalomon dolgoztam, ami szintén az idegenekkel való kapcsolatfelvételről szól. Egy pillanatra kiálltam az erkélyre a srácokkal, s váratlanul egy nagy aranyszínű fénygömb jelent meg előttünk. Elsőre azt gondoltuk, csupán a Vénusz vagy a Mars az, amit látunk” – mondta.

„Leállítottuk a dalt a stúdióban, és érdekes módon a jelenség is köddé vált. De amikor ismét megszólalt az „Arizona”, a gömb újra felbukkant. Ez a jelenet egymás után négyszer ismétlődött meg!”

Az énekes néha elgondolkodik azon, ismertségének talán köze lehet különös tapasztalataihoz.

„Félretéve az egómat és nárcizmusomat, olykor úgy érzem, hogy azért történnek velem ezek a dolgok, mert híres vagyok. Lehet, hogy mindezt azért kell látnom, hogy aztán milliókkal megoszthassam?”

Williams megoldatlan rejtélyek iránti szenvedélye más téren is megnyilvánult. A közelmúltban például ő maga is pályázott a Utah állambeli Skinwalker Ranch megvásárlására.

A dokumentumsorozat által hírhedtté vált farmról úgy tartják, hogy nem csak az Egyesült Államok, de a világ egyik legfontosabb olyan gócpontja, ahol UFO-észlelések és egyéb paranormális jelenségek történnek.

forrás

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend