Alex Collier: „Három hónapig tartózkodtam az andromédaiak anyahajóján”

andromédai lény

Az amerikai hadsereg korábbi pilótája, Alex Collier azt mondja, hogy 3 hónapot töltött egy idegen anyahajón, s eközben a földön csupán 18 perc telt el.

Collier egyike azoknak a volt amerikai katonáknak, akik elsőként hozták nyilvánosságra saját harmadik- vagy negyedik típusú találkozásuk történetét.

Az eset 1989-ben kezdődött egy kukoricamezőn, ahol a hirtelen rátörő álmosság miatt a férfi úgy döntött, alszik néhány percet. Nem sokkal ezután, egy idegen űrhajó fedélzetén ébredt.

„Egy asztalon feküdtem, mellettem pedig egy több mint 2 méter magas, világoskék bőrű humanoid lény állt, akinek a megjelenése mondhatni tökéletes volt. Szinte azonnal megértettem, hogy kik ők valójában, és a reflexszerű félelem helyett csak színtiszta szeretetet éreztem irántuk.” – emlékszik vissza Collier.

Alex Collier

Közel három hónapot tartózkodott a földönkívüliek anyahajóján, s ezalatt azt is megtudta, hogy vendéglátói az Androméda-galaxisból származó idegenek, vagyis az andromédaiak voltak.

„Ez idő alatt lehetőségem volt egy kicsit jobban megismerni a társadalmukat, ahogy ők is több mindent megtudhattak az emberi civilizációról. Akkoriban épp a mi világunkról tanították a gyermekeiket.”

Collier szerint az andromédaiak anyahajója egy valóban gigantikus, 800 mérföld átmérőjű űrjármű volt, ami „különböző dimenziók metszéspontjában” tartózkodott.

„A hajó belsejében teljesen más fizikai törvények uralkodtak…abban a pillanatban, ahogy beléptem oda, egy másik dimenzióban találtam magam, és a fizikai testem is megváltozott.” – magyarázta.

„Rám adtak egy övet, melynek az volt a célja, hogy egy erőteret generáljon körülöttem, s egyben tartsa a testem atomjait.”

„A hajón kitűnő volt a közérzetem, egészségesnek és energikusnak éreztem magamat. Számukra a mi 30-31 napos földi hónapunk mindössze 1 napnak felelt meg, ezért a rendszeres alvásaim miatt eleinte azt hitték, beteg vagyok.”

Collier megjegyezte, hogy a kékbőrű andromédaiak közül főként a „Vissey” és a „Moronaei” nevű lényekkel kommunikált, akik többek között azt is elárulták neki, hogy az univerzum 21 milliárd éves, és 135 milliárd emberszerű lénynek ad otthont.

„Elrablásának” okáról így nyilatkozott:

„Azért vittek el, mert a családom genetikai vonala nagyon hasonló az övékéhez. Elmondták, hogy 62 ezer éve egy expedíció keretében már jártam itt, ekkor két idegen faj képviselőjének az elmérgesedett vitáját próbáltam megfékezni, mire az egyikük megölt, ezután pedig a beléptem egy földi reinkarnációs ciklusba.”

Collier elmondta, egy alkalommal apró eszközt helyeztek a fejére, melynek segítségével korábbi életének jeleneteit láthatta kivetítve az űrhajó falán.

„Ha ez az univerzumunk valódi természete, akkor fel kell ismernünk, hogy jóval többek vagyunk, mint gondoltuk, hiszen a legtöbb szinten mi is kapcsolódunk ehhez a folyamathoz.”

Collier egy 2007-es japán konferencián is beszámolt a tapasztalatairól, mely az alábbi videóban látható. (A feliratot alul be lehet állítani magyarra.)

forrás: https://www.infinityexplorers.com/alex-collier-ufo-3-months-andromedans/

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend