Albert Einstein a szerencsétlenül járt roswelli UFO-t és annak halott utasait is tanulmányozta – derül ki egykori asszisztense visszaemlékezéséből

Albert Einstein a Roswell-incidens során lezuhant UFO-t és annak halott személyzetét is megvizsgálhatta. Legalábbis ez derül ki a híres fizikus asszisztensének, a hat éve elhunyt, Dr. Shirley Wrightnak a feljegyzéseiből. – írja a The Sun.

A hangfelvételen a nő elmondja, hogy 1947-ben ő maga is Einsteinnel tartott Roswellbe, ahol a szerencsétlenül járt UFO roncsait vehették alaposabban szemügyre.

Dr. Wright leírása alapján, az idegenek űrhajója korong formájú, méretét tekintve pedig akkora volt, hogy a katonai hangár negyedét elfoglalta. A hajótest oldalát valamiféle fényvisszaverő anyaggal látták el, bár arra nem sikerült rájönniük, hogy valójában mi lehettet az.

A földbe csapódott UFO-t különféle szakértők és fotósok vették körül, és igyekeztek minél alaposabban dokumentálni az eseményeket.

Einsteint azért hívták a helyszínre, hogy a földönkívüli űrhajó meghajtó rendszerét tanulmányozza, s minél több hasznos információval szolgáljon a katonai vezetők számára.

Egykori asszisztense elmondta, hogy a zseniális német tudós egyáltalán nem döbbent meg azon, mikor az orra előtt hevertek a földönkívüli élet egyértelmű bizonyítékai. Sokkal inkább reménytelinek találta a helyzetet, s abban bízott, hogy ezáltal az emberiség jelentősen bővítheti majd tudását a világegyetemről, illetve előrelépés történhet a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel terén is.

Dr. Wright szerint a Nobel-díjas fizikus nemcsak az űrhajó roncsait, de annak halott legénységét is megvizsgálhatta. Az öt idegen lény teljesen egyformának tűnt. Magasságuk olyan 150 cm körül lehetett, kopasz fejükön óriási fekete szemek helyezkedtek el, bőrük szürkés volt. A későbbiek folyamán az is kiderült, hogy a lényeknek a nemi szervük, és a köldökük is hiányzott. Testük nagy részét egy szűk overálhoz hasonlatos ruházat takarta.

Einstein a Roswell-esettel kapcsolatos tapasztalatairól állítólag jelentést is készített, Wrightnak pedig tudtára adták, hogy jobban jár, ha nem beszél az új-mexikói sivatagban történtekről.

Dr. Shirley Wright hét évtizeden át titkolta roswelli „kiruccanásukat”, ám halála előtt nem sokkal úgy döntött, hogy mégsem viszi magával a sírba az ott látottakat. Ezért aztán 2015-ben, az akkor 85 éves asszony megosztotta élményeit Sheila Franklin UFO-kutatóval.

Albert Einstein hitte, hogy rajtunk kívül is léteznek intelligens civilizációk.

„Csupán a Föld lenne az egyetlen bolygó, ahol kialakulhatott az élet?” – tette fel a kérdést egy 1920-ban vele készült beszélgetésben.

Jövőre lesz a Roswell-incidens 75. évfordulója, de azok a személyek, akik érintettek voltak az ügyben, már nem élnek.

A 63 éves brit UFO-szakértő, Philip Mantle szerint a kutatóknak most már olyan tárgyi bizonyítékokat kell keresniük, melyek rég elfeledett poros szekrényekben, garázsokban vagy padlásokon lelhetők fel.

(Képünk illusztráció!)

Albert Einstein Roswell

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend