Alakítsd át otthonod rezgéseit és energiáját az alábbi kristályok segítségével

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

rózsakvarc

Sokan rajonganak a kristályokért, ugyanis néhányuk emlékeket idézhet fel, akár egy utazást, akár egy volt szerelmet, de egyébként is csodálatos színben, valamint formában képesek pompázni. Jó, ha tudod, hogy otthonodban te is elhelyezheted őket úgy, hogy tudatosan szolgáljanak egy adott célt.

A kristályok megfelelő elrendezése ugyanis egyensúlyt teremt, mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. Növelik a rezgésszámot, jó energiákat csempésznek be az otthonodba, emellett pozitivitást sugároznak és nagyon szépek is.

Így helyezd el a kristályokat

Konyha

A konyha az a helyiség, ahol a szeretteid számára finom ételeket készítesz, ezért itt a szeretet energiája uralkodik. Érdemes rózsakvarcot tenni a párkányokra, abba a helyiségbe, ahol az élelmiszerek vannak, így mindig áramlik a szeretet.

rózsakvarc

Létrehozhatsz egy oltárt a konyhában kristályokból, hogy inspiráljon a főzésben is, ugyanis ez a kő növeli a kreativitást és az innovációt. A konyhaasztal közepére tehetsz egy tiszta kvarcot, amely erős, tiszta energiákat közvetít, és ha a napfény rásüt a kvarc klaszterre, akkor szivárványszínű lesz a tér, és a családi étkezések is pozitívabbak lesznek.

Hálószoba

Nagyon sok ember számára a háló kifejezetten központi helyiség, nagyon fontos tehát, hogy energetikailag tiszta legyen. Itt van az alvás, itt van a szerelmeskedés és sokszor itt gondolod át a legmélyebb érzéseidet.

Nagyon jó ide a szelenit, amelyet „folyékony fénynek” is neveznek, és nyugodt alvást, édes álmokat biztosít.

szelenit

Tegyél egy kis rózsakvarcot a matrac alá, ami a szeretet energiáját közvetíti. Ha egy pár rózsakvarcot és ametisztet együttesen helyezel az éjjeliszekrényre, akkor egyensúlyt teremtesz a yin és a yang energiák között.

Nappali

Senki sem szeret úgy hazatérni a munkából, hogy olyan nappaliba térjen haza, amely számára stresszes. Az ametiszt tökéletes stressz oldó és regeneráló hatású, elszívja a negatív energiákat, úgy működik, mint egy légtisztító. Megszabadít a negatív energiáktól, helyette pozitív energiákat sugároz.

ametiszt

Gyerekszoba

Nagyon fontos, hogy a gyerekszobában nyugtató energiák uralkodjanak, érdemes ezért kék csipkeachátot az éjjeliszekrényre tenni, ami nyugodt energiákat biztosít és enyhíti a stresszt, valamint az idegességet.

csipkeachát

Ezenkívül pedig elűzi a rossz álmokat. Megfelelő még a celestit, amely szintén gyógyító energiákat bocsát ki, és nyugtató hatása van. Remek választás lehet a füstkvarc is, amely elnyeli a vibráló negatív energiákat.

Bejárati ajtó

Érdemes egy darab piritet vagy karneolt a bejárati kapun belülre tenni, ezek ugyanis hatékonyan elhárítják a negatív energiákat, és pozitív energiák fognak beáramlani. A külső részhez helyezz el fekete turmalint, ami szintén védelmet biztosít.

fekete turmalin

Kert

A kert tökéletes hely arra, hogy bármilyen kristályt vagy egyéb díszítőelemet, illetve követ elhelyezz oda, ha nem akarod eldobni őket. Egyszerűen helyezd el úgy, ahogy neked tetszik, és futtass fel rájuk zöld növényeket, virágokat.

A zöld aventurin remek energiákkal rendelkezik, és nagyon szeretik a növények. Ha elültetsz valamilyen növényt a kertben vagy cserépben van egy adott növényed, adj hozzá átlátszó kvarcot, ami szintén erősíti az energiákat.

zöld aventurin

forrás: noiportal.hu

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend