Akik megjósolták a Ceaușescu-házaspár halálát

Nem ritka a történelem során, hogy pszichikus képességekkel rendelkező médiumok, neves emberek, politikusok, közéleti személyek halálát jósolták meg. Elég például Jeane Dixon nevét megemlíteni, aki előre látta, John F. Kennedy 1963-as merényletét. Az már kevésbé ismert, hogy az 1989. december 25-én kivégzett román diktátor, Nicolae Ceaușescu és felesége, Elena halálát is megjövendölték, méghozzá többen is.

Elena Laila Păduraru-Rotariur

Elena Laila Păduraru-Rotariur, a múlt század második felének egyik leghíresebb román jósnője 1909-ben, a moldovai Negrestiben gazdag cigány családba született. Négyévesen árván maradt, s az elemi iskolát apácák segítségével végezte el. Már fiatal korában sokan megtapasztalták különleges képességét. Első férjét, Virgil Almon állatorvost szépségével és jövendöléseivel egyaránt elbűvölte.

Elena Laila Păduraru-Rotariur

Az asszony élete utolsó éveiben Elenának, Ceausescu feleségének is jövendölt. A diktátor feleségét érdekelték az okkult jelenségek, és hitt a jóslatokban.

„Mindig őszinte voltam, most sem hazudok. Sötét jövő vár önökre. Maga és a férje erőszakos halál áldozata lesz egy nagy ünnepen”

– jövendölte a bátor Leila, akit Elena Ceausescu elsápadva, némán hallgatott, majd sietve távozott. A jósnő nem tévedett, mert a diktátort és feleségét 1989. december 25-én kivégezték. Păduraru két év múlva máig tisztázatlan körülmények között halt meg egy kórházban.

Florian Onitza

Florian Onitza, az egyik leghíresebb román asztrológus 1909. március 29-én született az Arad megyei Nadabon. Később, a kommunista rezsim idején az Egyesült Államokba menekült, és  Los Angelesben telepedett le. Onitza az 1989-es decemberi események előtt tanulmányozta Nicolae és Elena Ceaușescu horoszkópját.

Floria Onitza

„Los Angelesben a Ceausescu rezsim elleni tüntetéseken gyakran kérdezték tőlem kint élő honfitársaim, hogy mikor fog véget érni a román diktátor zsarnoksága. Erre én azt feleltem nekik, hogy december 25.-e lesz a diktátor házaspár legsötétebb napja. A csillagok állása annyira kedvezőtlen számukra, hogy nincs semmi esélyük annak a napnak a túlélésére.”

– emlékszik vissza Onitza.

A román asztrológus jóslata bevált, a Ceaușescu-házaspár december 25-i kivégzése után pedig több mint 40 telefonhívást kapott barátaitól és ismerőseitől, akik az események asztrológiai hátterére voltak kíváncsiak.

Arsenie Boca

Arsenie Boca román ortodox szerzetes pap, teológus, muralista, a felsőszombatfalvi Brâncoveanu-kolostor, majd a felsőszilvási ortodox kolostor apátja volt. Karizmatikus személyisége több ezer hívőt vonzott a kolostorokba, egyre nagyobb hírneve pedig Nicolae Ceaușescu figyelmét is felkeltette, aki az 1980-as években magához hívatta.

Arsenie Boca

Boca unokahúga, Zoe Dăian egy interjúban elárulta, hogy a Román Kommunista Párt egykori főtitkárát sötét gondolatok gyötörték, és tudni akarta, milyen sors vár rá. Elmondása szerint a pap azt mondta a diktátornak, hogy ő és felesége is egy ünnep alkalmával lelik halálukat.

„Elvitték Ceaușescuhoz, aki kérdőre vonta őt: „Gyerünk, pap, hallottam, hogy megjósolod az emberek sorsát. Mit tudsz mondani a halálomról?” Arsenius pedig azt válaszolta neki: „Mindkettőtöket megölnek egy nagy ünnep alkalmával. Ceaușescuék azonban nem hittek neki, és megparancsolták a papot odaszállító őrnagynak, hogy azonnal vigye őt a szemük elől, mert többet látni sem akarják.” – mondta Dăian.

Aurel Tautu

1989 első felében a Botosani megyei Cucuteniben Aurel Tautu lelki szemei előtt lepergett a diktátor bukásának és halálának „filmje”. A falusiak nem hittek a látnoknak, de a jövendölés beteljesülése után „a cucuteni prófétának” nevezték el.

Dr. Carmen Mureşan

Dr. Carmen Mureşan azután vált híressé, hogy a nyugati világ számos eseményét sikeresen megjósolta. Elmondása szerint ötéves korában kapta a „tisztánlátás ajándékát”, amikor majdnem belefulladt a Marosba. A klinikai halál állapotába került, majd elhagyta fizikai testét, és felülről figyelte, amint a körülötte lévők megpróbálták a parton újra éleszteni. Hétévesen, amikor édesapja váratlanul hazaért, mindenkit megdöbbentett kijelentésével: „Hazajöttél, mert meghalt a nagyapád!”

Carmen Mureşan

Carmen a zenei életben is sikeres volt, hiszen a a népszerű Trio Expres egyik énekesnője volt. A 80-as évek elején meghívást kapott a román elnöktől egy fellépésre, s noha énekelni ment, megérzéseit nem tudta kizárni.

Látta maga előtt, amint Ceaușescu és felesége, Elena véres teste a hóban fekszik.

Ezt a látomását többek között barátnőjével, Aurora Andronache tévés rendezővel és George Enache zenésszel is megosztotta. A jövendölés beteljesült, hiszen a diktátort és feleségét azon a bizonyos téli napon golyó általi halálra ítélték.

Dr. Mureşan 1983 óta az Egyesült Államokban él, ahol New York-i irodájában pszichológusként, numerológusként, asztrológusként és tisztánlátóként tevékenykedik. Több hollywoodi sztár is megfordult már nála. Nevéhez számos bestseller fűződik.

források:

stirimondene.fanatik.ro
jurnaul.ro

jósok és jóslatok

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend