Peggy Phoenix Dubro nemzetközileg elismert előadó és tanár, aki 26 éve tanulmányozza az emberi energia anatómiáját, illetve terapeutaként gyakorolja az energiaegyensúly megteremtésének technikáját. Feltérképezte az úgynevezett Univerzális Kalibrációs Hálót, az emberi energetika anatómiai rendszerét, és annak világelső szaktekintélyévé vált.

Peggy egész fiatal korától erős vágyat érzett arra, hogy „emlékezzen Istenre”. Fiatal nőként beható élmények sorozatában volt része az energiaközpontjai, csakrái spontán megnyílásainak következtében. Ezek az élmények a feltétel nélküli szeretet és az univerzum összes alkotóeleme közötti összetartozás tudatos megélését eredményezte a számára.

Vágya, hogy még többet megértsen, és hogy a mindennapokban megélhesse ezt a tudatállapotot tizenöt éves belső utazásra indította. Ennek során egy utolérhetetlen élményben volt része, melyben feltárult előtte az Univerzális Kalibrációs Háló. Ezek után, amikor Peggy közvetlenül a Háló elektromágneses természetével kezdett el foglalkozni, felismerte, milyen módon szolgálhatja ez az emberek spirituális fejlődési folyamatát. Hamarosan mind többen kezdtek el járni kezeléseire a városban, ahol lakott.

Az úgynevezett Kiegyenlítő Munkát Peggy a Háló számára hozta létre, amely magában foglalja az Emberi Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technikát, a gyermekeknek, családoknak, illetve cégeknek szervezett HálóLogika programokat, a Jóga a Hálóért, UCL Tai Chi programokat, valamint legújabb munkáját, az Elmélkedéseket. Peggy Kiegyenlítő Munkáját a világ több mint 70 országában alkalmazzák és tanítják.

Férjével, Stephen-nel 1995-ben megalapították a The Energy Extention-t, mely szervezet a személyes energia tudatos menedzselésének ügyét képviseli. Forradalmi módszerük szórakoztató módon ösztönzi az embereket az energiaegyensúly megteremtésére, mely belső átalakuláshoz vezet. (További információkat itt találnak.)

A Kiegyenlítő Technika és a terápia gyakorlata

A Kiegyenlítő Technika egy energiarendszer, amely az úgynevezett Univerzális Kalibrációs Hálón, az ember energetikai hálóján keresztül fejti ki hatását. A technika egyszerű, szisztematikus folyamat, amelyet bárki képes elsajátítani és alkalmazni, aki kezdőből tapasztalt bölccsé akar fejlődni, és aki tudja: az út végtelen, a fejlődés pedig határtalan!

A Kiegyenlítő Technika teljes rendszerét tizenhárom fázis alkotja, mindegyik az Univerzális Kalibrációs Háló (a továbbiakban: Háló) erősítését célozza. Minden egyes fázis eltérő formában és fókuszpontban nyilvánul meg. Az első négy fázis mindegyikénél a kezelő elegáns, Tai Chi-szerű mozdulatok egyedi sorozatát végzi, miközben a kliens felöltözve fekszik a kezelőágyon. Az összes mozdulat az Univerzális Kalibrációs Hálón belül kerül kivitelezésre.

A Háló az emberi energetika anatómiai rendszere, amely a test központi magjától kb. 60 cm-re terjed el. Néhányszor könnyed érintést is alkalmaz a kezelő, a kezelés nagyobb része azonban a kliens érintése nélkül zajlik. Az egyes fázisokhoz tartozó energiakezelés az önvaló mint energetikai lény megtapasztalását segíti elő. Ezáltal hozza létre az alapokat a tudatosság fejlődéséhez, ami az Evolúció Teremtőjévé válás útjával azonos.

A Kiegyenlítő Technika dokumentálható előnyei között szerepel a beható nyugalmi érzés, az életre való nagyobb ráhatás, kiterjedtebb jó-érzés, illetve gyakran tapasztalható fizikai gyógyulás is. Az előnyök korlátlanok, amint megtanuljuk hordozni és kifejezni a technikát.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend