Egy-egy jól sikerült családi képbe vagy természetfotóba alaposan bele tud rondítani, amikor az elkészült képen fényes foltként optikai hiba jelenik meg. De vajon mindig csupán képhiba ez?

Sokkal többen fotóznak energiagömböket, mint amennyien tudnak róla. Vannak persze olyan esetek, amikor a fényképezőgép lencséjére tapadt porszem vagy zsírfolt okozza a fotón látható köröket, illetve az is gyakran előfordul, hogy a fényképezés pillanatában egy szösz kerül a vaku fényének útjába.

Hiba vagy energiagömb?

Alapvetően két ponton különbözik az energiagömbök jelensége az egyszerű fotózási hibáktól: először is itt nem pusztán elmosódott körökről van szó, hanem végtelenül változatos mintázatot felvonultató, ragyogó fehér, sárga, kék, vagy rózsaszínben pompázó gömbökről, másodszor pedig a kép készítői gyakorta a fotózás helyszínén érezhető különös, misztikus érzésekről adnak számot.

Az energiagömbök – angol kifejezéssel: „orbok – a Föld körüli energiamező egységei. Viszonylag ritkán kerülnek emberek közelébe, és még ritkábban fedezhetők fel szabad szemmel, ugyanis megjelenésük csak egy-egy felvillanásnyi ideig tart. Fotókon történő megörökítésükben nagy előrelépést jelentett a digitális fényképezés térhódítása.

orb

Mik vagy kik ezek?

Az ezoterikus meghatározás szerint az energiagömbök olyan élő energiamezők, amelyek saját akarattal, saját tudattal, a miénktől magasabb fejlődési szinten léteznek. Rendkívül szeretetteljes lények, a negatív erőtereket kerülik, a szeretet, az öröm, a jó szándék azonban vonzza őket, és megjelenésükkel megsokszorozzák azt. Többféle fajtájuk létezik, ezzel magyarázható formai és színbeli sokfajtaságuk. Szóbeli kommunikáció nem lehetséges velük, azonban érzéseket képesek közvetíteni az emberek felé.

Látványuk nem elkapott pillanat, az ő saját döntésük, hogy megmutatják-e magukat, vagy sem. Számunkra felfoghatatlan érzékenységgel tapogatják le az egyének (nemcsak emberek, de állatok, tárgyak, helyek) tulajdonságait. Akadálytalanul közlekednek a különböző dimenziók között, akár egyik pillanatról a másikra. Energia-felvétel és leadás közben a gömb szerkezete fellazul, tömör helyett inkább lyukacsossá válik, és erős fénnyel ragyog.

Mikor láthatjuk őket?

A legkülönösebb talán az energiagömbök jelenségében, hogy kizárólag olyan helyen bukkannak fel, ahol már-már kézzelfogható a pozitív rezgések jelenléte. Sokan úgy vélik, hogy egyenesen az emberek emelkedett hangulata vonzza őket, az öröm hullámhosszába tudnak csak bekapcsolódni. Nem véletlen tehát, hogy jellemzően társasági eseményeken, tánc, mulatás, nevetés közben lehet energiagömböket fotózni.

A szónak abban az értelmében, ahogyan például eltávozott lelkeket szokás megidézni, az orbok nem hívhatók elő. Mivel azonban vonzódnak a tiszta szeretet és öröm érzéséhez, előfordul, hogy bizonyos helyekhez vagy személyekhez vissza-visszatérnek. Mivel egyaránt képesek energiát felvenni és leadni is, megjelenésükkel mindkét fél „jól jár”, vagyis a meglátogatott személy és az orb is osztozik az öröm magas rezgésű energiájából.

Érdemes tehát mindig jókedvűnek lenni, őszintén szeretni, és a fotókat alaposan szemügyre venni!

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend