A lelki vezetők 8 típusa és néhány alapelv a velük való hatékony kommunikációhoz

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

Rengeteg lelki vezető van, Mesterek, angyalok, más pozitív, test nélküli lények, akik képesek lelki védelmünkben segíteni bennünket, és hozzájárulnak általános spirituális növekedésünkhöz. Az alábbiakban néhány ilyen pozitív lelki vezető leírását találhatod meg.

Mesterek

Ők olyan lények, akik beteljesítették karmikus ciklusukat, és a tökéletes energiát képviselik. Amikor még a Földön éltek, Mesterek voltak, másokon próbáltak segíteni. A Mester célja az, hogy segítsen másoknak kiteljesíteni saját karmikus ciklusukat, hogy elérjék a tökéletességet.

A Mester és az egyéni vezető között az a különbség, hogy az előbbi sok emberrel dolgozik, míg saját vezetőd csak veled és még néhány más lélekkel foglalkozik. Noha valójában rendelkeznek fizikális testtel, ezeknek a Mestereknek nincs karmikus ciklusuk és spirituálisán tökéletesek.

Valóban szellemi síkon fejtik ki tevékenységüket, néha éber állapotban, de gyakrabban akkor, amikor fizikai testük mély transzban van. Életmódjuk puritánsága, melyet mindennapi mély meditációk tesznek teljessé, lehetővé teszi számukra, hogy hosszabb ideig foglaljanak el egy emberi testet, mint egy átlagos lény.

Ezek a Mesterek egészen különleges erőket birtokolnak. Tudatukat rá tudják fókuszálni bármilyen helyre, és minden létező tudatába be tudnak lépni.

Bármikor képesek telepatikusan kommunikálni azzal, akit erre kiválasztottak. Ha a befogadó képes elérni magasabb szintjüket, információkat is nyerhet a Mesterektől. Ez magyarázza meg a nagy vezetőktől igen sokszor hallható „inspiráció” természetét is.

A Mesterek a hét felsőbb planéta magasabb vibrációs rezgésű szintjén kapnak tanácsokat a még magasabb entitásoktól. Ezek a fejlettebb entitások náluk is fejlettebb forrásokból kapják a tanításokat, a végső autoritástól, Istentől, vagy MINDEN LÉTEZŐ-től. A végső eredmény, természetesen, a tökéletes irányítás.

Amikor a Mesterekre hallgatunk, jobb döntéseket hozunk, gyorsabban érünk karmikus ciklusunk végére, és közben kevesebb trauma ér bennünket.
Mesterek voltak: Jézus, Mózes, Buddha, Saint-Germain, Krisna, a tibeti Mahatmák stb.

Angyalok

A teológusok világosan kifejtették, hogy az angyalok teljes mértékben elválaszthatók az emberi lelkektől. Az angyalok Isten hírnökei. Utalva a teológusokra, egyetlen emberi lény sem vált és nem is válhat soha angyallá.

Az angyalok tisztán lelki lények, nincs corpusuk (fizikai testük). Saját társadalmuk, értékeik, hierarchiájuk és szokásaik vannak.
Érdemes megjegyeznünk a teológikus nézet néhány elemét:

 • Az angyalok az emberétől eltérő világegyetemben élnek.
 • Egyfajta bejáraton keresztül lépnek be a mi világunkba, hogy ennek révén is felismerhessük őket.
 • Van tudatuk, akaratuk és céljuk.
 • Az angyalok mindig hírnökök, védelmezők és vezetők.
 • Egyetemesek, létük minden vallásnak eleme.

Szellemek

Ezek a lények azokat az emberi lelkeket képviselik, akik klinikailag meghaltak (lélekké váltak), de nem léptek be a fehér fénybe. Az asztrális síkon maradnak, de meglátogatják a Föld síkját is. Ezen lelkeket nevezik még kísérteteknek, testetleneknek, kopogó szellemeknek (hangos szellemeknek) is.

Álmodban találkozol szellemekkel. Lehetnek ők eltávozott családtagok és barátok is. Néhány lélek közülük spirituálisán már szabaddá vált, míg mások
még mindig azzal küszködnek, hogy megmutassák, mi történik, és hogy a földi lelkek miért nem látják és hallják őket.

Védelmezők

Azokat a lelki vezetőket, akik erős állatok képét vették fel, olyanokét, mint az elefánt, sárkány, párduc, Védelmezőknek hívjuk. Feltűnhetnek előttünk úgy, mint egy viking vagy egy amerikai indián, de mindig erőteljes a jelenlétük. Megtalálod majd őket, ha nagy belső erőre van szükséged ahhoz, hogy
megküzdjél életed kritikus kihívásaival.

A Doktor

Azt a lelki segítőt, aki mentális, fizikai és érzelmi gyógyulásodban segít neked Doktornak hívjuk. Ez a lelki vezető gyógyítóként vagy orvosként élt e
földön.

Tanárok

Azokat a lelki vezetőket, akik segítenek megérteni azt a világot, amelyben működünk, Tanároknak hívjuk. Ők fontos szerepet játszanak lelki fejlődésünkben. Az egyik legfontosabb céljuk az, hogy megtanítsák, miként tökéletesíthetjük lelkünk energiáit, hogy végül felsőbb síkokra jussunk.

Üzenetek közvetítői

Az olyan fizikai képességeid, mint az intuíció, a látnoki képesség (amellyel látod a lelki vezetőket) stb., az Üzenet közvetítőinek segítségével fejlődnek ki.
Ezek az entitások segítenek abban, hogy be tudd fogadni az üzeneteket, és az információ más fajtáit, amelyek a „másik oldalról” érkeznek.

Kapuőrzők

Ezek a lelkek segítenek a negatív entitások és a gonosz erők elleni lelki önvédelemben. Működésük abban áll, hogy csak a pozitív lényeket engedik
kommunikálni veled. Ha transzban vagy meditatív állapotban vagy, akkor különösen fontos szerep hárul rájuk.

A felsoroltak a lelki vezetők főbb fajtái. Ezenkívül is igen sok szellem létezik, akik segítenek neked lelki fejlődésedben. Van egy belső válogatott csapatod
vezetőkből, akikkel rendszeresen együtt dolgozol. A lelki vezetők külső csapata akkor segít neked, ha a fejlődésben már készen állsz egy konkrét spirituális leckére. Velük jóval ritkább a kapcsolattartás, mint a belső csapattal. A belső csapat egyik tagja az ő képviselőjükként működik, és mint ilyen, ő tartja veled a kapcsolatot.

A lelked energiájának (a rezgés frekvenciájának) minősége az, ami egy bizonyos lelki vezetőt hozzád vonz, hogy segíthessen neked. Ezeket a lényeket a
legkülönbözőbb módokon ismerheted fel, lehetnek hangok, szimbólumok, illatok, állatok, színek vagy akár emberi lények alakjai. Meg fogják mondani a
nevüket, és azt is, hogy milyen kapcsolatban álltak veled az előző életedben, már ha volt köztetek kapcsolat

Íme néhány alapelv a lelki vezetőkkel kapcsolatban, és ahhoz, hogy hogyan fejlesztheted maximálisra ezt a kommunikációt:

 • Soha nem vagy veszélyben, amikor kommunikációt kezdeményezel egy lelki vezetővel. Ne aggódj amiatt, hogy „birtokolnak-e”, vagy kárt tesznek-e benned valahogyan.
 • Szándékaid és terveid összeegyeztethetősége a fő magyarázat arra, hogy az adott vezető vagy vezetők csoportja miért téged választott a közös munkához.
 • A magasabb szintű vezetők a tisztaság, az irányadás és az útmutatás forrásával szolgálnak neked.
 • Ahhoz, hogy kapcsolatba léphess lelki vezetőiddel, nem szükséges transzban, meditációs állapotban vagy álomban lenned. Az angyalok például legtöbb kapcsolatukat akkor alakítják ki velünk, amikor ébren vagyunk, tudatos állapotban, de a transz azért megkönnyíti a kapcsolatfelvételt.
 • Minden lelki vezetővel történő kommunikáció irányítása mindig rajtad múlik. Ha nem állsz készen, vagy csak nem akarsz kapcsolatba kerülni, akkor egyszerűen elutasíthatod a vezetőt. Ez többnyire nem jelent problémát, hiszen lelki vezetőid telepatikusan olvasnak a tudatodban, így azzal is tisztában vannak, hogy mikor vagy fogékony rájuk, és mikor nem.
 • A lelki vezető egészen addig minden eszközzel segíteni fog neked, amíg ez nem okoz másoknak sérelmet, vagy nem zavarja saját lelki fejlődésedet. Vagyis egyetlen lelki vezető sem fogja karmikus leckédet megtanulni helyetted. Ezt neked magadnak kell megtenned.
 • A lelki fejlődésben nincsenek „gyorsabb utak”. Lelki vezetőid segíteni fognak neked kapcsolatotok révén, de mindig megmarad a szabad akaratod, hogy visszautasítsd a tanácsukat.
 • Néhány lecke nehezebb, mint a többi. A segítő lényekkel folytatott kommunikáció hatékonyan fogja gyorsítani lelki fejlődésedet, de ne várj azonnali kinyilatkoztatásokat minden esetben, amikor kapcsolatba kerültök.
 • Ne kövesd vakon a lelki vezetők tanácsait. Bátran ellenőrizd őket.
 • A lelki vezetők csak a te engedélyeddel lépnek kapcsolatba veled.
 • A lelki vezetőkkel való kapcsolat eredményeképpen elvárhatod, hogy spirituálisán megvilágosodj, és növekedjék benned a mások iránt érzett részvét. Azt a feladatodat, melyet a múltban talán nem sikerült megoldanod, most megoldhatod. Tapasztalatot szerezhetsz a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális gyógyításban, és segítőid fizikailag megvédenek téged.

A lelki vezetők gyakran választják a telepátiát az információk eljuttatásához. Máskor metaforákat, szimbolikus alakokat, színeket használnak. Néhány vezető előző életeket is figyelembe vesz, mások filozofikusak vagy poétikusak. A vezető azt is választhatja, hogy saját válaszaidat találd meg azon kérdések sorára, amelyeket ő tesz fel neked.

Ez a spirituális lény a világegyetem felsőbb igazságát magyarázhatja el, vagy beavathat téged saját lelked céljaiba. Gyakran az általad használt szókincs és kifejezési mód a lelki vezető kiválasztásának alapja. Művészi vezetők szívesen kapcsolódnak művészekhez, tudományosak tudósokhoz stb.

A lelki vezetők a legegyszerűbb módon választják meg azt a módszert, amellyel üzeneteik eljuthatnak hozzád. Gyakran a hozzád legközelebb álló formában jelentkeznek.

angyal spiritualitás szellem

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend