A Chemtrail jelenség Magyarországon – Beszámolók a vegyi csíkokról

A kétezres években kishazánkba is beférkőzött a chemtrail összeesküvés-elmélet híre és természetesen meg is lettek annak követői. Az emberek meggyőződéssel vallották, hogy a lakosság permetezése és az időjárás mesterséges megváltoztatása már a valós tények közé tartozik.

Az elmélet szinte „hódított” az országunkban, mert politikusok vitáját, tüntetéseket, médiafigyelmet, klubok megalapítását váltotta ki. Akárcsak külföldön itt sem jutottak az emberek közös nevezőre a kérdés kapcsán, így a hívek és a szkeptikusok ölre mentek egymással, hogy kinek is van igaza.

De ki ne vette volna már észre, hogy az időjárás az elmúlt időszakban megbolondult, és hogy az évszakok teljesen el vannak tolódva? Egyik évben egy szem hó sem esik, míg máskor rengeteg hullik. Volt olyan évünk, amikor a tavasz ki is maradt és tél után hirtelen nagy felmelegedés, a nyár következett. Ez is a chemtrail miatt lehet? Pár éve ilyen ugyanis nem volt! Mindenesetre csemegézzünk először az emberek beszámolóiból!

Régen az emberek tapasztalataikat a napi- és hetilapokba küldték be levélben az adott témához, azonban az internet korában már bárhová eljuthatnak történeteik. Így van ez a közösségi oldalakkal, fórumokkal is, ahol mindenki leírhatja véleményét és tapasztalatait, amit több millióan elolvashatnak.

Nagyon sok chemtrail beszámolót itt tekinthetünk meg, mert élőben az emberek félnek elmondani véleményüket, mert attól tartanak, hogy kinevetik őket. Interneten viszont sokkal nyitottabb a magyar lakosság és bátran megosztják a velük történt eseteket sokszor az általuk készített képekkel együtt. Nézzünk ezekből egy párat.

Nagy Géza beszámolója (2002): „Ma délelőtt Budapestről megfigyelve, iszonyat sok csikhúzó repülő szállt, folyamatosan. A hátrahagyott, hosszú csíkokból az egész eget beterítő fátyol felhőzet lett. A máskor megfigyelt repülők mögött ez a kondenzcsík viszont nem volt ennyire brutálisan hosszú és ennyi ideig látható. Utána eloszlott nyom nélkül, ez pedig a mostani felhőkben áll össze. Lehet, hogy van némi igazság az összeesküvés elméletekben?”

T. Z. beszámolója (2005): „Mostanában mindig esik az eső, ám előtte folyamatosan megfigyelek repülőgépeket az égen, amik állandóan megmaradó csíkokat húznak maguk után, amik végül fátyolszerű felhőkké alakulnak át. Na, tegnap is egy ilyennek voltam szemtanúja, majd pedig jégeső kezdett el esni. Óriási szemekben! Az időjárás teljesen felbolydult és szomorú is voltam, mert éppen kirándulni készültem. A legérdekesebb azonban az volt, hogy kitettem a kezemet a terasz alól, hogy a tenyerembe gyűjtsek pár esőcseppet, mert gyerekkoromban viccesnek találtam, hogy mindig megittam. Most is ezt csináltam, azonban az esőnek borzalmas íze volt, szörnyű keserű. Később a fejem is elkezdett fájni. Elgondolkoztam rajta, hogy nem az eső volt-e az oka, mert volt benne valami, amit a repülőkből szórnak ki? Elmondtam a szomszédoknak az eseményeket, de kinevettek, és azt mondták, hogy a két dolog között nincs összefüggés. A munkahelyemen viszont valaki megemlítette, hogy hallott már ilyenről és utána lehet nézni az interneten is. Azóta már más szemmel nézem az esőzéseket.”

Tabai András beszámolója (2007): „Haverommal lógtunk az utcán, egy pénteki délutánon, még nyáron. Későn sötétedik, és ilyenkor elég sokáig kint vagyunk Sokszor van az, hogy kiülünk vagy kifekszünk a helyi park (Sopronkövesd) füvére és közben jót beszélgetünk. Éppen a felhőket nézegettük, amikor észrevettük, hogy ma nagyon furcsa alakjuk van. Olyanok voltak mint egy egybefüggő habmassza. Még sosem láttam ilyet azelőtt. Észrevettük azt is, hogy közöttük néha látni egy-két repülőt, amik húzták maguk után a kondenzcsikot. Ez a csík azonban nagyon furcsa volt, mert ahelyett, hogy szétoszlott volna, olyan volt, mintha a felhőkhöz csapódna, ezzel is növelve azok méretét!

Egy óra múlva a felhők elszíneződtek, mert sötétszürkés-barnás árnyalatot vettek fel. Sajnos a mobilomat otthon hagytam, hogy ne zavarjon senki, de már bánom, hogy nem vittem akkor magammal, mert szívesen lefotóztam volna ezeket a felhőket. Az interneten érdeklődtünk, hogy más is látott-e már hasonló felhőket. Voltak, akik igen, és a chemtrailnek nevezett jelenségnek tulajdonították. De aztán az ártatlan kérdés köré egyre több ember gyűlt össze és egymást kezdték el marcangolni, hogy ezek permetezett felhők voltak-e vagy csak természetesek. Hihetetlen volt látni, hogy az emberek mennyire ölre tudnak menni egymás ellen egy ilyen ártatlan kérdésen.”

Hetesi András beszámolója (2009): „Szentendrén lakom és a testvéremmel sok időt töltünk a szabadban, mindig elmegyünk valahová kirándulni. Kiskorunkban pedig sokat játszottunk, de akkoriban mindig tiszta volt az ég. Most pedig mindig megfigyeljük, hogy a repülőgépek szinte ellepik az eget és már egy tiszta pontja sincsen. Biztos vagyok benne, hogy ez egy rendellenes jelenség. Sokat olvastam aztán erről az interneten, mert felkeltette az érdeklődésemet, de szerintem a szkeptikusok túlságosan elfogultak és sokszor nem a tapasztalatok érdeklik őket, hanem kapásból csak cáfolni akarnak foggal-körömmel. Kapásból mindenkit leszólnak, ami szerintem nem jó. Sokszor hallottam már, hogy elhiszik, ha a hivatalos szervek bejelentik a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez történne-e vagy őket is kioktatnák?”

Sz. Marika beszámolója (2010): „Hiszek a chemtrailben. Ma végig fotóztam, ahogy kiszórták. 17 csík. Keresztül egész Heves megyén, Borsod-Abaúj-Zemplén megye felé, egészen az ukrán határig. Egy dologban biztos vagyok. A megyében az éves csapadékmennyiség 6.8%-a hullott. A vetés egyszerűen elégett. A gyümölcsök a fán aszalódtak meg.”

Ivicz Ádám beszámolója (2011): „A barátnőmmel gyakran járunk kikapcsolódásként a Margit-szigetre Budapesten. Ha jó idő van, akkor kiülünk a stégre is, hogy figyeljük a Duna folyását és gyönyörködjünk a látványban. A látóhatár széles ugye és messzire ellehet látni, valamint a fák sem zavarják az égbolt nézését. Nyáron sokszor kifekszünk egy pokrócra a partnál és a felhőket nézegetjük, és próbálunk alakokat kivenni belőlük. 2011 nyarán észrevettük, hogy rengeteg repülő megy át az égbolton, pedig csak fél órát tartózkodtunk kint, mert más programunk is volt arra a napra. Nem értek a repülőgépekhez, így nem tudom megmondani a típusaikat, de nem utasszállítók voltak, hanem kisebb gépek. Láttuk, amint mindegyik gép csíkos húzott maga utána és olyan 10-15 perc elteltével ezek a csíkok elkezdtek szétterjedni, ráadásul sárgás-rózsaszínesek lettek. Én és a barátnőm nagyon furcsálltuk ezt, mert ilyet korábban még soha nem láttunk. Bár ő meg is jegyezte viccesen, hogy ez biztosan chemtrail lesz, mert ő nem nagyon hitt ebben a dologban. Én nem hallottam még erről, így miközben elmagyarázta a dolgokat láttam, amint néhány futó is felfelfigyelt a furcsa színekre, de sokan még az égre sem néztek séta közben, hanem a mobiltelefonjukat nyomkodták. Függetlenül attól, hogy a barátnőm szkeptikus volt ő is érdekesnek találta a dolgot, de nem merte kijelenteni, hogy ezek mérgező csíkok lennének. Próbáltuk kitalálni, hogy mitől is lehet ilyen színük, de nem tudtuk megmondani. Először az jutott eszünkbe, hogy a Nap világítja meg őket és ettől van olyan furcsa látványuk, viszont voltak olyan csíkok is, amik fehérek maradtak, így elvetettük ezt a lehetőséget. Lassan összeszedelőzködtünk és láttuk, amint egyre jobban szétterjednek. A gépek közben elrepültek, bár érdekes volt, mert egy visszafordult és ellenkező irányba indult el. Nem tudom mit láttunk pontosan, de biztosan nem szokványos csíkok voltak, mert még a villamosról is hazafelé menet láttuk őket és ellepték az egész égboltot, ami korábban tiszta kék volt. Később eszembe jutott a dolog és próbáltam utánanézni az Interneten, hogy más is látta-e, de nem jelent meg róla beszámoló vagy hír. Egy oldalon is feltettem kérdésben, hogy esetleg valaki jelentkezik, hogy bizony ő is észlelte a furcsa csíkokat, de csak gúnyolódást kaptam és olyan írásokat, hogy a barátnőmmel biztosan befüveztünk a szigeten és azért láttunk színes csíkokat, így felhagytam a kereséssel…”

Horváth Barnabás beszámolója (2012): „2012. október elsején, késő délután az eget figyeltem, amikor két repülőt láttam egymással párhuzamosan haladni, amik aztán egyszer csak kondenzcsíkot kezdtek húzni maguk után. Ezt egy szokványos dolognak tartottam, bár furcsa volt, hogy egymás mellett haladnak, mert úgy gondoltam, hogy ez nem lehet túl biztonságos a pilóták szemszögéből. Az általuk húzott csík hosszú ideig ott maradt az égen és elkezdett szétterülni, de annyira, hogy fél órával később már az egész égboltot beterítette. Az éppen lemenő nap furcsa színben világította meg a nagyon lassan foszladozó csíkokat. A szomszédom megjegyezte, hogy ő szerinte permetezik a levegőt, mert napok óta ok nélkül köhög. Kezdetben nem hittem ebben, de végül arra a következtetésre jutottam, hogy lehet a dologban valami.”

Mezei Viktória beszámolója (2012): „Minden reggel elmegyek a boltba kenyeret vásárolni, és ha éppen nem kell sietnem, akkor bámulom az eget. Mindig is szerettem nézni az égboltot, ám mostanában furcsa dolgokat véltem felfedezni. A repülőgépeket is megfigyelem, de a minap egyszerre ötöt láttam egymás mellett repülni. Azelőtt ilyet soha nem láttam még. Mindegyik egyszerre csak elkezdett kondenzcsíkot húzni maga után és szinte berácsozták az eget. Olyan volt, mint valami vonalas spirazet mintája. Ezután a repülőgépek végül elmentek, de a csíkok ott maradtak az égen hosszú ideig. Onnan tudom, hogy miután hazaértem, feltakarítottam és megfőztem, majd kinéztem az ablakon, még akkor is látszottak. Tudomásom szerint ilyen hosszú ideig nem marad fent a kondenzcsík az égen, hanem szétoszlik. Ezek a csíkok viszont még mindig ott voltak, mintha csak arra vártak volna, hegy valaki végre írjon már rájuk valamit „

Nagy Levente beszámolója (2013): „2013 tavaszán Pákozd és Sukoró között kirándultam reggeltől estig. Az este folyamán mindig meg szoktam nézni a lenyugvó Napot, mert számomra mindig is gyönyörű látványt nyújtott. Most azonban elszörnyedtem, mert annyi kondenzcsík volt az égen, amik elkezdtek szétterülni, hogy alig lehetett látni még a fénylő Napot is. Sokat szoktam kirándulni, de ilyet korábban még nem nagyon figyeltem meg. Ez nem lehet természetes jelenség! Miért jár erre ennyi repülő? A másik észlelésem két nappal később történt, amikor kimentem a udvarunkra játszani a kutyámmal. A kutya vad ugatásba kezdett, mert hallotta, hogy zúg valami az égből. Egy kisrepülő volt az, amire én is felkaptam a fejemet, hogy megnézzem, mert erre felé ritkán látni ilyesmit. Húzta a kondenzcsíkját, mire hirtelen szinte egy derékszögű kanyart írt le. Ezzel együtt a csíkja teljesen elborította az égboltot és rögtön eszembe jutott róla a korábbi élményem. Bementem a kutyával a házba és később kinéztem az ablakon. A csík szétterült, de nem tűnt el, a gép szinte telehintette vele a levegőt. Nem sokkal később ugyanez a gép visszajött és ismét megcsinálta ezt a manővert! Mi a fene folyik itt? Ilyet nem szoktak produkálni csak úgy a kisrepülők és úgy gondoltam, hogy itt valami nem stimmel Utána találtam rá az Interneten a chemtrail-összeesküvés elméletre és mások hasonló beszámolóira. Mára már úgy gondolom, hogy talán egy méregszórást láthattam és rögtön az jutott az eszembe, hogy remélem én nem fertőződtem-e meg, amíg a szabadban tartózkodtam?! „

M. A. beszámolója (2014): „Egy Eger melletti tanyán lakom és nagyon sokszor hordóba gyűjtöm össze az esőt, amit aztán egyéb célokra fed szoktam használni. A víz eddig mindig kristálytiszta volt, azonban 2014 nyarán azt vettem észre, hogy nagyon furcsa színe és állaga van. Én úgy gondoltam, hogy ezek mérgező részecskék, mert ilyen egy egyszerű eső után nem lehetséges! Lefotóztam a hordót és mintát is vettem a vízből, amit próbáltam bevizsgáltatni; esetleg panasszal élni. Azonban mindenhonnan elhajtottak, de ügyesen, mert eltanácsoltak mindenhova ám nem értem el eredményt.”

A cikk az Összeesküvés elméletek sorozat 1 – Chemtrail Es a H.A.A.R.P. című könyv alapján készült. (Angyali Menedék kiadó)

chemtrail időjárás-módosítás Magyarország

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend