UFO-k és földönkívüliek

Uri Geller egy olyan fényképet osztott meg, amin szerinte egy valódi földönkívüli lény látható

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Uri Geller az X-en (korábbi Twitteren) tette közzé azt a fényképet, melyen elmondása szerint egy földönkívüli lény látható.

A népszerű parafenoménnel és tevékenységével kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Akadnak olyanok, akik szerint a férfi nem több, mint közönséges illuzionista, ám a legtöbben hisznek Geller pszichikus képességeiben.

Bárhogy is legyen, annyi biztos, ha Geller megszólal, arra odfigyelnek az emberek, főleg ha olyan sokakat érdeklő témákat érint, mint amilyen a földönkívüliek kérdése.

Így történt ez most is, amikor egy olyan fotót osztott meg követőivel, amin sokan megdöbbentek. Geller szerint ugyanis a fénykép egy földönkívüli lényt ábrázol.

Uri a kép eredetéről elmondta, azt egy biztonsági őr készítette a mexikói Nueva Leonban egy elhagyatott épület pincéjében, még 2004-ben, s bár az eset nagyon felkavarta, lélekjelenlétének köszönhetően sikerült egy fotót készítenie a kis szürke lényről.

Vajon tényleg egy valódi földönkívüli lény látható a képen?

Geller azt is elmesélte, hogyan jutott a lassan 20 éves fényképhez:

„Ezt a fotót, egy régi barátomtól, a híres amerikai szerzőtől, Whitley Striebertől kaptam, aki a mai napig állítja, hogy 1985-ben ilyen típusú lények rabolták el.” – mondta.

A 76 éves Geller azt is állítja, hogy több mint 50 évvel ezelőtt maga is tartott a kezében valamit, ami egy lezuhant UFO-ból származott, és abban is biztos, hogy a kormányok szándékosan titkolják a földönkívüliek létezésének bizonyítékait, talán azért, mert az emberek „nem tudnák kezelni az igazságot”.

forrás

szürkék Uri Geller
Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend