UFO-k és földönkívüliek

Az UFO-k légifolyosói

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Aime Michel francia UFO-szakértő megjelölte a világtérképen azokat a helyeket, ahol UFO-t észleltek, illetve figyeltek meg. Kiderült, hogy a beérkező napi megfigyelések a rendszertelen összevisszaság ellenére, egy egyenes vonallal összeköthetők.

Mi több, nem egyetlen egyenes vonalban repülő tárgyról van szó, hanem különböző formájú és alakú, egymástól teljesen eltérő szerkezetekről. Külön érdekesség, hogy az egy nap során megfigyelt valamennyi UFO egy bizonyos repülési útvonalhoz tartotta magát. Michel ebben logikus törvényszerűséget vélt felfedezni.

Ezeket a megfigyeléseket a Rejtélyes légi objektumok című könyvében adta közre. Hasonló megfigyeléseket végzett Bruce Cathie új-zélandi pilóta, aki szintén térképen rögzítette mindazokat a helyeket, ahol UFO-kat figyeltek meg Ausztrália és Új-Zéland területén.

Kiderült, hogy ezek a pontok vízszintes és függőleges egyenes vonalakon helyezkednek el. Mi több, ezek a vonalak derékszögben metszették egy-mást, és négyzethálót képezteki helyenként a négyzetek oldala 33 tengeri mérföldet tett ki.

Raymond Lavier és Charles Garraux megismételték a kísérletet Franciaország területén. Döbbenetes eredmény született. A 33 tengeri mérföldes eredmény szinte minden alkalommal megismétlődött. A kutatók állítják, hogy nagyon kevés a valószínűsége az effajta négyzetháló véletlenszerű kialakulásának, főleg a Föld merőben különböző részein.

Joggal gondolhatjuk, hogy az idegenek egyenlő részekre osztották a Földet, és módszeresen végigkutatják négyzetről négyzetre. Ha fel is tételezzük, hogy ezek a hipotézisek hitelesek, akkor is logikátlan lenne, ha azt hinnénk, hogy az ídegenek beérik csupán ennyivel. Nagy a valószínűsége annak, hogy teljes kutatási programot végeznek. Stanton Friedman doktor annak a feltételezésnek ad hangot, hogy az idegenek számára a Föld a legközelebbi bolygó, amely alacsony fejlődési szinten áll, s ahonnan genetikai kísérleteikhez megfelelő alanyokat találnak. Sőt figyelemmel kísérhetik az állandó háborúskodásban élő, a természet pusztításával elfoglalt, élelem és szórakozás céljából állatokat ölő, a klímát szabályozni képtelen, primitív társadalmak fejlődését.

Erre pedig már számtalan bizonyítékunk van, hiszen a múltban (is) folyamatosan megfigyeltek minket. Más tudósok azt emelik ki, hogy az UFO-k gyakran jelennek meg nukleáris berendezések, rakétakilövő bázisok, és energiaközpontok közvetlen közelében. De jelen vannak a háborús övezetekben és minden olyan területen, ahol valamilyen rendkívüli emberi cselekvés történik.

Erre bizony van utalás a Bibliában is. Tehát folyamatosan használják légterünket, méghozzá nagyon is szervezett módon. Ennek egyenes következménye, hogy alaposan megfigyelnek minden életet a Földön. Próbálnak segíteni, anélkül, hogy a beavatkozás látszatát keltenék. Folyamatosan figyelnek, nincs titok előttük.

Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend