6 fénygömbből álló formációt videóztak egy Los Angelesbe tartó utasszállító ablakából

A videót még 2023 májusában készítették, azonban csak a közelmúltban jutott el a MUFON nemzetközi UFO-kutató szervezethez.

A jelenséget rögzítő személy az alábbi kommentárt fűzte a felvételhez:

„2023. május 4-én az American Airlines egyik járatán utaztam, amely Charlotte-ból Los Angelesbe tartott. Körülbelül 17:25 lehetett, amikor az ablakon kinézve 6-7 korong alakú izzó tárgyra lettem figyelmes a gépünktől nem messze. A fények nyugati irányba tartottak.

Repülőgépünk ekkor Új-Mexikó felett haladt 30.000 láb magasságban, nagyjából 490 mérföld/órás sebességgel, ezek a fényes objektumok azonban minden gond nélkül tartották a lépést velünk. Pozíciójukat a megfigyelés ideje alatt nem változtatták.

Amikor legelőször megláttam a tárgyakat élénk sárgának vagy narancssárgának tűntek, és mintha bizonyos időközönként pulzáltak volna. Felerősödött a fényük, majd elhalványult. Közülük kettőn ezüst peremet figyeltem meg.

A korongok fénye egy nagyobb felhőn keresztül is látható maradt, ezután még egy darabig tartották a nyugati irányt, majd kis idő múlva szem elől vesztettem őket.”

UFO-videó

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend