50 év után először tartanak meghallgatást UFO-ügyben az amerikai kongresszusban

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Hírek, UFO-k és földönkívüliek

Ezen a héten tesz vallomást a képviselőház hírszerzési bizottságának terrorizmus és kémelhárítás-albizottsága előtt két Pentagon-tisztviselő: Ronald Moultrie hírszerzési és biztonsági védelmi államtitkár, valamint Scott Bray, a haditengerészeti hírszerzés igazgatóhelyettese.

A kiszivárgott információk szerint Moultrie és Bray azzal a kulcsfontosságú 2021-es UFO-jelentéssel kapcsolatban fognak felszólalni, mely 144 azonosítatlan légi jelenséggel való találkozást rögzített 2004 és 2021 között.

André Carson, a bizottság elnöke úgy fogalmazott Twitter-bejegyzésében, hogy:

„Az amerikaiaknak többet kell tudniuk ezekről a megmagyarázatlan jelenségekről”

Az amerikai kongresszus nem tartott meghallgatást az UFO-kkal kapcsolatban az emlékezetes Kék Könyv Projekt 1969-es lezárása óta. A projekt a rejtélyes légijelenségeket vizsgálta a légierő jelentései alapján.

A Nemzeti Hírszerzés Igazgatójának Hivatala (ODNI) tavaly júniusban adta ki az ezekről a jelenségekről szóló jelentését, amely azonban nem tett megállapítást arra vonatkozóan, hogy mi lehetett az a 144 furcsaság.

Nem zárta ki a földönkívüli élet vagy idegen technológia létezését, de megjegyezte, hogy a titokzatos jelenségek

„Kapcsolatban állhatnak” Oroszország és Kína „fejlett technológiájával”, így akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthetnek.”

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend