3 egyszerű gyakorlat az érzékszerveken túli észlelés fejlesztésére

Színek küldése telepatikus módszerrel

Ehhez a gyakorlathoz egy partnerre lesz szükséged. Üljetek le kényelmesen egymással szemben, és fogjátok meg egymás kezét. Egyikőtök majd küldi az információt, a másik meg venni fogja.  Most mindketten csukjátok be a szemeteket. A küldő most koncentráljon egy színre, de ne valami különleges színre, amit nehéz eltalálni (pl. :akvamarin), hanem valami egyszerűre (pl.: sárga).

A küldőnek tisztán látnia kell az elméjében a kiválasztott szint, látnia kell, amint a kezén keresztül átáramlik a befogadó személybe, át a kezein, egészen a fejébe. A küldőnek ezt a képet kell a fejében tartania. Amikor a küldő már kellően maga elé vizualizálta ezt a színt, szólnia kell a befogadónak, hogy ő készen áll. Miközben a küldő a vizualizálással foglalkozott, a befogadónak meg kellett tisztítania az elméjét, és amikor a küldő jelez neki, hogy készen áll, neki, ki kell mondania az első szint, amit maga előtt lát, amire először gondol, amit először lát az elméjében.

Egy tipp a befogadónak: Gyakran abba a hibába esünk, hogy az első színt, ami eszünkbe jut nem számítjuk, mert úgy gondoljuk, hogy azt csak mi találtuk ki. Még ha így is érzed, akkor is mondd ki ezt a szint, mert a legtöbb esetben, amire először gondolunk az a helyes. Mondd ki tehát, mert a partnered nem fog neked hinni, ha már vagy századszor mondod, hogy: „Dehát én valójában erre a színre gondoltam először!” Ha sikerült kitalálnod a színt, akkor kezdhetitek elölről a gyakorlatot.

A kártyalapok színének eltalálása

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy pakli kártyára (francia kártya). Keverd meg jól és helyezd egy rakásra. Mielőtt hozzákezdenél a gyakorlathoz, vegyél ki a pakliból egy piros és egy fekete kártyalapot, és figyeld meg, hogy melyik szín milyen érzeteket kelt benned. Mindössze annyit kell tenned, hogy fogod a kezedben és megfigyeled, hogy az adott kártya milyen érzetet kelt benned:hideg vagy meleg, de lehet bármilyen más érzet is (bizsergés, csiklandós, stb.).

Aztán mikor elkezded húzgálni a kártyákat, csak figyelned kell milyen érzetet kelt, és ez alapján tudni fogod, hogy milyen színű az adott kártya. A gyakorlat előtt, a tenyered 15 másodpercig tartó gyors összedörzsölése is segíthet, mert aktiválja a tenyércsakráidat. Most vedd a kezedbe az első, a pakli tetején lévő kártyát, és anélkül, hogy megnéznéd, próbáld eltalálni, hogy piros-e vagy fekete. Hogy a legjobb eredményeket érd el, akár a homlokodra is helyezheted. Így sok ember számára általában könnyebb eltalálni a színeket. De ha úgy érzed úgy könnyebb, akkor bárhová máshová is helyezheted a kártyalapot, mondjuk a solar plexus csakrád közelébe is. Ha a megfelelő helyre teszed, azt érezni fogod. Próbáld ki, és meglátod milyen jól működik.

Az aura érzékelése

Ez egy eléggé szórakoztató gyakorlat. Ehhez is partnerre lesz szükséged. Egyik személy lesz a küldő, a másik a befogadó. A befogadónak most be kell csuknia a szemeit. A küldőnek mögé kell állnia, és anélkül, hogy megérintené a befogadót, közel helyezni a befogadó egy testrészéhez a kezét (pár centire). Ilyenkor bár nem történik fizikai kontaktus, a befogadónak éreznie kell a másik kezét, mert az az aurájához ér.

Bizonyos távolságból már éreznie kell. A küldőnek egy helyen kell maradnia a kezével, hogy a befogadó könnyedén kitalálja a kezének a helyét. Például lehet kezdésnek a fej mögött. Amikor a befogadó valamilyen bizsergő vagy meleg érzést érez valamely testrészénél, szólnia kell a küldőnek, és a küldő visszaigazolja az állítás helyességét.

forrás: Ébren álmodók

Pszi-képességek

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend