25 ezer fontot ajánlott fel egy brit üzletember annak, aki egyértelműen bizonyítja a Loch Ness-i szörny létezését

Egy brit üzletember 25 ezer fonttal jutalmazza, azt a személyt, aki végérvényesen bebizonyítja, hogy Nessie nemcsak a képzelet szüleménye.

A Loch Ness-i szörny alakja a mai napig nem lépett ki a legendák birodalmából, mivel senki nem tudta kétséget kizáróan bebizonyítani a mitikus teremtmény létezését.

Ennek szeretne véget vetni a híres üzletember, Dave Fishwick, aki a a Drumnadrochitban található Loch Ness Központ megnyitóján, egy merész bejelentéssel lepte meg a közönséget.

Dave Fishwick

Fishwick jelentős pénzjutalmat – egészen pontosan 25 ezer fontot – helyezett kilátásba, azon személy részére, aki megdönthetetlen bizonyítékokkal áll elő Nessi-vel kapcsolatban.

„Nagyon örülünk, hogy Dave osztozik a lelkesedésünkben és szenvedélyünkben. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk a kereséshez, és természetesen mi is figyelni fogjuk Skócia ikonikus tavát.” – örvendezett, Juliana Delaney, a Központ vezetője, aki elmondta, az intézmény falain belül a látogatók jobban megismerhetik majd a Loch Ness-i szörny több évszázados legendáját, számos érdekességgel és háttérinformációval fűszerezve.

-Mirror-

Loch Ness-i szörny

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend