24 UFO-észlelést nem akar nyilvánosságra hozni a Pentagon

Ködös magyarázattal indokolta az USA kormánya, hogy miért akar titokban tartani legalább két tucat olyan felvételt, melyeken vélhetőleg azonosítatlan objektumok láthatók.

A Pentagon 24 olyan UFO-felvétel nyilvánosságra hozatalát tagadta meg, melyek nagyrésze 2019 második felében készült. Ezek között 19 videóanyag is szerepel, melyeket az Egyesült Államok haditengerészete rögzített.

Elmondásuk szerint azért nem láthatja a nagyközönség az UFO-videókat és fényképeket, mivel azok „megzavarnák a köznyugalmat”, illetve „veszélyeztetné a forrásaikat és a módszereiket”.

(Az UFO-témában jártas olvasókat természetesen nem lepik meg ezek az „érvek”, hiszen az amerikaiak már a Roswell-eset óta nyomják a süketelést az idegenekkel kapcsolatban.)

„A Pentagonnak legalább 24, de valószínűleg jóval több olyan UFO-felvétel van a birtokában, ami bizonyító erejű lehet. Annak ellenére, hogy a tisztviselők nemrég még kiálltak a nyilvános és átlátható információszabadság mellett, most nem hajlandók a nyilvánosság elé tárni a felvételeket.”

– nyilatkozta a Daily Starnak, Marik von Rennenkampff külügyminisztériumi elemző.

Rennenkampff rámutatott, hogy ha csak félévente 20 ilyen videó kerül a Pentagon kezébe, akkor az az elmúlt években több száz anyagot is jelenthet.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend