Az Illuminati és a tömegmanipuláció

Illuminati

Az illuminati számára különösen fontos az elme és gondolatirányítási módszerek alkalmazása.  

Az illuminati családok tagjainak létszáma pár száz, a közvetlen alárendeltségükbe tartozó 300-as Bizottság beavatott tagjainak a száma sem túl magas.

Bár szinte teljes uralmat gyakorolnak minden felett, kezükben van a teljes ipari, gazdasági, pénzügyi, hírközlési,  katonai komplexum irányítása, ez mind kevés.

Mindezeket felhasználva sem lennének képesek 7 milliárd  ember saját céljaiknak megfelelő irányítására. Ehhez nagyon ügyes, részleteiben kidolgozott taktikára van szükség.

Az illuminati és a megtévesztés

Mindennek alapja az, hogy félelmet, bizonytalanságot kell gerjeszteni az emberekben, majd meg kell nekik mutatni a helyes utat. Ez az út nem vezet sehová, de reményt ad. Az illuminati tudja, hogy  megtévesztés az egész, de a kezében lévő eszközökkel elhiteti az emberekkel, belemagyarázza az elmébe  azt, hogy a sugallt megoldás helyes. Így működik az elme és gondolat irányítása.

A média hatására az emberek nyakló nélkül veszik  fel az idegen országok pénznemében nyújtott kölcsönöket. Nagyobb ház, új autó, plazma televízió, utazás,  nászút… Nosza, vegyél fel kölcsönt bőven. Ne gondolkozz, vidd, költsd, ráérsz majd visszafizetni.

A  politika megteremti hozzá a törvényes kereteket, no de első a bank érdeke.  Azután jöhet a félelemkeltés. A kezükben lévő mérhetetlen mennyiségű pénz segítségével megrengetik a  világgazdaságot, jön a válság. Mindenki fél, retteg, mit hoz a holnap? Szűnnek meg a munkahelyek, a  hitelek kamatai, velük együtt a törlesztőrészletek az egekbe szöknek. Bizonytalanság, rettegés, félelem,  teljes kiszolgáltatottság. Minél jobban félsz, annál könnyebben leszel irányítható.

illuminati

A félelem, rettegés által  gerjesztett negatív energiákból töltik fel magukat, mert számukra ez az éltető erő. Majd politikai  választások következnek, megérkezik az új reménység. Mindenki rá szavaz, majd ő megmutatja, ő tudja a  megoldást, ő bennünket képvisel. Majd ő kiáll, elmondja, mit kell tenni, és azt fogjuk tenni. Hogy ő kinek az érdekeit képviseli? A miénket biztosan nem!

Így történik ez mindenhol, nemcsak nálunk. Ezt az utat követi minden ország. Mindezen eszközök mellett ott van még a vallás, az oktatás, a nemi ösztönt kihasználó módszerek sokasága. A legnagyobb programozó, elme és gondolatirányító eszköz a  média (rádió, televízió, újságok). Ez a megtévesztést szolgáló folyamat csecsemőkorban kezdődik, és a  halál pillanatáig tart. Az illuminatinak ez a legerősebb fegyvere velünk szemben. Ördögi kör ez, és aki  ebből nem tud kilépni, annak az egész élete egy hamis, megtévesztett világban játszódik, amelyről nem is  tud.

Szembeszállni az illuminati hatalmával

Minden egyes ember számít! Minél többen szabadulnak ki a láthatatlan kalitkából, annál gyengébb lesz az illuminati hatalma fölöttünk. A félelmet azonban teljes mértékben nem lehet leküzdeni, mert annak van egy természetes, egészséges  formája az ember lelkében. Ennek meg kell maradnia, azonban a többi, az illuminati által gerjesztett  félelemmel szembe kell szállni, és akkor az el fog tűnni.

Az illuminati eszközei

Az elme és gondolat irányítását sokféle módon, különböző technikai eszköz, berendezés felhasználásával  hajtják végre. Fontos szerepet kapnak ebben a Föld körül keringő műholdak, amelyekről Extra Alacsony  Frekvenciával (ELF) sugároznak. Ezek a frekvenciafegyverek szinte állandóan, de legintenzívebben  éjszaka sugároznak, abban az időintervallumban, amikor az emberek alvás közben álmodnak. Ez leghatékonyabban hajnali 2 és 5 óra között működik, ekkor legkönnyebb az elmét irányítani.

A sugárzás a  nap minden szakában, kisebb nagyobb intenzitással folytatódik. Ezért van az, hogy néha nem értjük, miért kezd el hirtelen csengeni a fülünk, miért fájdul meg a fejünk, amikor semmiféle fronthatás sincs, miért  válunk hirtelen feszültté, izgatottá, miért tűnik úgy, hogy hangokat hallunk, vagy látomásokat látunk?

Ezeket akkor érezzük, amikor a különböző frekvenciákat váltogatják. Mindenki másképpen reagál a  frekvencia változására, az átmeneti állapotban érezzük ezeket a jelenségeket.

A műholdakon kívül ezek az irányított energiafegyverek számos helyre fel vannak szerelve. Telepítik repülőkre, helikopterekre, hajókra, tengeralattjárókra, rádió-televízió antennákra, mobiltelefon átjátszó tornyokra egyaránt. A mobiltelefon önmagában is helymeghatározó, lehallgató eszköz. Kikapcsolt állapotban is aktiválható, le lehet vele hallgatni beszélgetéseket, ELF hullámokat lehet vele sugározni.

Bombaként is használható, távirányítással fel lehet robbantani bárkinek a feje mellett. A mobiltelefonon keresztül – teljesen mindegy, hogy ki vagy bekapcsolt állapotban van – az ember bármikor megtalálható. Ha véletlenül valakinél nincs ott a telefonja, akkor a műholdak a leghatékonyabbak felkutatása céljából. Ha már feltérképezték a megfigyelni kívánt egyén biometrikáját, akkor őt műholdakról a sugárzást felhasználva könnyedén beazonosítják.

Hatékony sugárzóeszköz az épületeket átszövő elektromos vezetékek hálózata. A villany, kábeltévé, internet hálózat alkalmas arra, hogy programokat adjanak le a segítségükkel. Az elektromos hálózatok által sugárzott program változtatására, cseréjére általában akkor kerül sor, amikor áramszünet következik be.

Ezeket akkor hajtják végre, amikor valamilyen rendkívüli esemény – vihar, baleset, robbanás, egyéb katasztrófa – történik.

Felhasznált irodalom: Grüll Antal: Atlan (Az emberiség eredete)

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend