Újabb hazug hír röppent fel a C-vitaminról! – Dr. Lenkei Gábor reagált

Időről időre megjelenik a sajtóban valamilyen hazugság a vitaminokról. Most éppen a C-vitamin van terítéken.

Többen is kértek, hogy reagáljak a riasztó híresztelésre.

A felröppent hírt – tudományos alapon – meg tudnám cáfolni. De nem szeretném. Azért nem, mert már korábban is voltak ehhez hasonló híradások és, lesznek is még bőven.

Akik ismernek engem, és olvasták a könyveimet, tudják, miről van szó.

Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de vannak olyan személyek, akik nagyon tudatosan, elképesztő profizmussal, nagyon sok pénzzel megfinanszírozott propagandával szándékosan keltenek félelmet a vitaminokkal szemben.

Oka van annak, hogy ezt teszik. Azt akarják, hogy az emberek elforduljanak a rendkívül hatékony és egyben teljesen ártalmatlan vitaminoktól.

Az ilyen vitaminellenes kampányok hátterében pénzsóvár, beteg lelkű emberek állnak, akik tudományos köntösbe bújtatott hamisságokkal tévesztik meg az orvosi kérdésekben járatlan, jóhiszemű közönséget.

Ők a gyógyszermaffia érdekeit érvényesítik az Ön érdekeivel szemben. Nagyon trükkösen és meglehetős kegyetlenséggel.

Hosszan mesélhetnék arról, hogy hány ilyen jellegű dokumentumot, tudományosnak beállított iratot láttam már, amelyekből az értő olvasó számára „üvöltött” a csalás. Véget nem érően cáfolhatnék.

De azok az emberek, akik most megriadtak ettől a hírtől, minden egyes alkalommal újra és újra megriadnának, mivel nem értik a hasonló rossz hírek keletkezésének forrását, és nem értik az ehhez hasonló propagandakampányok célját.

Én a cáfolatok véget nem érő sorozata helyett mást kínálok Önnek:

A felvilágosultság, a tájékozottság biztonságát. Hosszú távú, valós biztonságot.

Ön megszerezheti azokat az ismereteket, amelyek révén át fog látni a szitán, és pontosan érteni fogja, hogy honnan fúj – és miért fúj olyan nagy erővel – a szél.

A javaslatom a következő. Olvassa el a „Helyszíni tudósítás a vitaminellenes háborúból” című kis könyvem. Rövid, lényegre törő tanulmány. Abból megismeri a vitaminellenes propaganda szándékát és módszerét.

Az ismeretek el fogják látni Önt egy szellemi védőpajzzsal. Nem lesz többé megtéveszthető, nem fog bedőlni a hasonló kampányok trükkös megoldásainak.

Ha még jobban fel akarja vértezni magát – én javaslom, hogy tegye meg –, akkor olvassa el a 2003-ban íródott és azóta 16 kiadást megélt könyvemet is. A címe: „Cenzúrázott egészség. Alcím: A betegség-ipar futószalagján.”

Azok, akik a jelenlegi, félelemkeltő céllal elindított kampányt is gerjesztik, nagyon nem örültek annak, hogy annak idején megírtam a „Cenzúrázott egészség” című könyvem. Nagyon nem örülnek annak, hogy felvilágosítom az embereket, és ezzel tömegeket szabadítok ki a karmaik közül.

Nem véletlenül próbáltak meg kivonni a forgalomból. Beleköptem a levesükbe.

A lényeg: az én célom nem az, hogy megcáfoljak egy ilyen hazug kitalációt. Ön attól még nem lesz nagyobb biztonságban.

Az én célom az, hogy felvértezzem Önt olyan értékes tudással, amely úgy védi meg Önt a hasonló helyzetekben, mint egy jó esőkabát a zivatarban.

Szerezze hát meg az ehhez szükséges tudást.

Nem könyvet akarok eladni Önnek. A javasolt két kiadvány – csakúgy, mint az összes többi könyvem – bárki számára ingyenesen is elérhető és elolvasható a személyes honlapomon.
www.drlenkei.org

Hajrá!
Szabaduljon ki a félelemkeltő propagandát gerjesztő, beteg lelkű személyek hálójából.

Sok sikert kívánok Önnek ehhez az izgalmas kalandhoz.

Baráti üdvözlettel:

Dr. Lenkei Gábor

forrás: Dr. Lenkei Gábor Facebook-oldala

Dr. Lenkei Gábor

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend