Tehénnel házasodott egy kambodzsai asszony, mert néhai férje reinkarnációjának hiszi az állatot

Az idős asszony szerint elhunyt férje testesült meg újra az állatban. – írja a The Sun

Különös frigy jött létre a kambodzsai Kratié tartományban. A 76 éves Khim Hang, családja szarvasmarha farmjának egyik tehenével kötötte össze életét, miután férje meghalt.

Hang elmondta, egy nap – nem sokkal férje halála után – az akkor 5 hónapos borjú követte őt házuk emeletére, és az állat viselkedése megdöbbentően emlékeztette őt egykori párjára. A jószág megnyalta a nő haját és nyakát, majd egy „csókot” is adott neki.

Az állat otthonosan közlekedik a családi házban

Az asszony meg van győződve arról, hogy a tehén elhunyt férje reinkarnációja.

„Hiszem, hogy a férjem lelke benne él tovább, mivel pontosan úgy viselkedik, ahogy ő.”

– állítja.

A ragaszkodó állat most abban az ágyban alszik, ahol egykor az asszony férje, Tol Khut hajtotta álomra fejét.

A képhez tartozó alt jellemző üres; tehen-reinkarnacio-02.jpg a fájlnév

Hang egyik fia, anyjához hasonlóan vélekedik a négylábú lakótársról. Mint mondta, „érzi apja szellemét az állatban”, és folyamatosan ügyel arra, hogy az házuk közelében maradjon, és nehogy elkószáljon.

A idős nő megtiltotta gyermekeinek, hogy halála után eladják vagy bántalmazzák a tehenet, és arra is megkérte őket, hogy miután az állat kilehelte a lelkét, emberhez méltó temetésben részesítsék.

Nyugati szemmel nézve talán bizarrnak vagy viccesnek találhatjuk Hang asszony történetét, de ne feledjük, hogy Kambodzsa lakosságának 95%-a buddhista vallású, vagyis sokan hiszik, hogy az ember halála után egy állat testében is újjászülethet.

reinkarnáció

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend