Egy tengerkutató professzor azt szeretné, ha az UFO-k utáni kutatást a tengerekre és óceánokra is kiterjesztenék

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Míg az ismeretlen légi jelenségek kutatása egyre nagyobb teret nyer világszerte, a víz alatti azonosítatlan objektumok kutatására kevesebb figyelem irányul.

Ezen a tendencián változtatna, Brian Helmuth, a Northeastern University tenger- és környezettudományokra specializálódott professzora, aki azt javasolja, hogy az UFO-k – vagyis ez esetben inkább USO-k – utáni kutatást terjesszék ki világunk rejtélyes víz alatti birodalmaira, azaz a tengerekre és az óceánokra is.

Dr. Brian Helmuth

„Ha egy olyan idegen bolygót szeretnék feltérképezni, mint amilyen a Föld, valószínűleg az óceán lenne a kiindulópont. Nemcsak a Földön található életterek és élőlények nagyrészét foglalja magában, de az ember által legkevésbé háborgatott és felfedezett területek is itt találhatók. Szóval ez egy igazán remek hely lenne a megfigyeléshez” – írja Dr. Helmuth az egyetem által kiadott hivatalos jelentésben.

Helmuth szerint logikus döntés volt, hogy a jelentést kiadó 16 tagú NASA-bizottságban az a Paula Bontempi tengerkutató is helyet kapott, aki 18 évet töltött a NASA-nál.

„A szakterületünkön ő egy nagyon elismert személy, több szempontból is ideális ebbe a bizottságba.”

A David Spergel asztrofizikus vezette testület szakértői az észlelt jelenségek tudományos, és nem szenzációhajhász megközelítését kérték.

Javasolták továbbá a mesterséges intelligencia bevetését, a dokumentált esetek minél alaposabb kielemzése érdekében.

tenger USO

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend