Tragikus esemény rázta meg Olaszországot, melynek során több vasúti dolgozó is életét vesztette egy vonatbalesetben. A különös előzmények miatt többen misztikáról és Istenről beszélnek.

2023. augusztus 30-án a 34 éves Michael Zanera – aki karbantartóként a Torinó-Milánó vasútvonalon dolgozott – hegesztés közben egy vörösen izzó keresztet figyelt meg a javítandó sín felületén.

Racionális szemmel nézve csodáról itt nem beszélhetünk, hiszen csak a hegesztés során megolvadt fém emelte ki a kereszt alakú sérülést a sínen.

Michael azonban mélyen hívő katolikus volt, ezért a világító keresztre, mint isteni kinyilatkoztatásra tekintett.

A keresztről felvételt is készített, majd közzétette a TikTokon, az alábbi üzenetet csatolva hozzá:

„Isten határozottan el akar mondani nekem valamit. Ez az első eset, hogy ilyen történt velem sínhegesztés közben”

Augusztus 31-én Michael és kollégái ismét a Torinó-Milánó vonalon dolgoztak, ahol – eddig nem ismert okok miatt – egy több, mint 160 km/h sebességgel közlekedő vonat elütötte őket.

Öt munkás, köztük Michael azonnal meghalt, további ketten súlyosan megsérültek.

„Ez egy hatalmas tragédia. Nem zárható ki, hogy kommunikációs hiba történhetett” – mondta a katasztrófavédelem egyik munkatársa.

Az olasz vasúthálózat üzemeltetője, az RFI „mély szomorúságát” és részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és jelezte, hogy igyekeznek minél előbb kideríteni, mi okozhatta a balesetet.

Olaszország

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend