Egy olasz vasúti dolgozó izzó keresztet látott munka közben, másnap több kollégájával együtt halálra gázolta egy vonat

Tragikus esemény rázta meg Olaszországot, melynek során több vasúti dolgozó is életét vesztette egy vonatbalesetben. A különös előzmények miatt többen misztikáról és Istenről beszélnek.

2023. augusztus 30-án a 34 éves Michael Zanera – aki karbantartóként a Torinó-Milánó vasútvonalon dolgozott – hegesztés közben egy vörösen izzó keresztet figyelt meg a javítandó sín felületén.

Racionális szemmel nézve csodáról itt nem beszélhetünk, hiszen csak a hegesztés során megolvadt fém emelte ki a kereszt alakú sérülést a sínen.

Michael azonban mélyen hívő katolikus volt, ezért a világító keresztre, mint isteni kinyilatkoztatásra tekintett.

A keresztről felvételt is készített, majd közzétette a TikTokon, az alábbi üzenetet csatolva hozzá:

„Isten határozottan el akar mondani nekem valamit. Ez az első eset, hogy ilyen történt velem sínhegesztés közben”

Augusztus 31-én Michael és kollégái ismét a Torinó-Milánó vonalon dolgoztak, ahol – eddig nem ismert okok miatt – egy több, mint 160 km/h sebességgel közlekedő vonat elütötte őket.

Öt munkás, köztük Michael azonnal meghalt, további ketten súlyosan megsérültek.

„Ez egy hatalmas tragédia. Nem zárható ki, hogy kommunikációs hiba történhetett” – mondta a katasztrófavédelem egyik munkatársa.

Az olasz vasúthálózat üzemeltetője, az RFI „mély szomorúságát” és részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és jelezte, hogy igyekeznek minél előbb kideríteni, mi okozhatta a balesetet.

Olaszország

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend