Az Álomvölgy spirituális központ építésére közösségi finanszírozásban gyűjtik a pénzt. A projekt befejeztével ingyen segítenének a betegeken az itt dolgozó lélekdoktorok.

A leendő piliscsabai Álomvölgy központot A végső valóság című könyvvel népszerűvé vált Balogh Béla és az általa vezetett Fehér Sas Páholy Közhasznú Alapítvány jegyzi.

A Fehér Sas spirituális gyógyítói valójában nem gyógyítanak, nem váltják ki az orvost, az általuk tanított meditáció, a segítségükkel elért belső nyugalom és harmónia megteremtése nem helyettesíti az egészségügyi ellátást, de kiegészíti azt.

Ahogy Balogh Béla fogalmaz:

“A Fehér Sas Páholy gyógyítói nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy a gyógyulni vágyó ember visszataláljon a teljes élethez.”

Ez pedig közvetetten a valódi gyógyulásra is kihat. Meglepően hatásosan.

Néhány évvel ezelőtt az Egészségforrás Alapítvánnyal közösen végzett kutatásban 34 melldaganatos nő vett részt. Mindegyikük túl volt legalább egy hagyományos orvosi beavatkozáson (kemoterápián, műtéten stb).

A daganatos nők kezelését kiegészítették a spirituális gyógyítók úgynevezett onkopszichológiai módszereivel. Öt évvel később kiértékelték az eredményeket, orvosi távolságtartással fogalmazva: az életben maradás 100 százalékos volt.

Bárki beleadhat az Álomvölgy spirituális központ építésébe

A piliscsabai spirituális központ építését három éve kezdték el mindenféle állami, külföldi vagy pályázati támogatás nélkül, kizárólag adományokból. A hagyományos pénzgyűjtés most új szintre lépett, kiegészült egy internetes verzióval, az USA-ban már bevált crowdfundinggal.

Az Álomvölgy központot nem egy nagy cég vagy állami szereplő finanszírozza, hanem bárki beleadhat bármennyit.

Apránként, akár 5 dolláronként (kb. 1400 forint) gyűjtik össze a pénzt, és amikor a szükséges összeg összejön, azt transzparensen elköltik az építkezésre. Az adományozók pedig a felajánlásokhoz mérten ajándékokat is kapnak.

Balogh Béla azt mondja, szeretné, ha az építkezés hároméves évfordulójára, idén augusztusra ki tudna nyitni az Álomvölgy központ. Ehhez azonban még sok pénzre és sok lelkes támogatóra van szükségük.

forrás:24.hu

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend