Az Álomvölgy spirituális központban ingyen segítenének a betegeken

Az Álomvölgy spirituális központ építésére közösségi finanszírozásban gyűjtik a pénzt. A projekt befejeztével ingyen segítenének a betegeken az itt dolgozó lélekdoktorok.

A leendő piliscsabai Álomvölgy központot A végső valóság című könyvvel népszerűvé vált Balogh Béla és az általa vezetett Fehér Sas Páholy Közhasznú Alapítvány jegyzi.

A Fehér Sas spirituális gyógyítói valójában nem gyógyítanak, nem váltják ki az orvost, az általuk tanított meditáció, a segítségükkel elért belső nyugalom és harmónia megteremtése nem helyettesíti az egészségügyi ellátást, de kiegészíti azt.

Ahogy Balogh Béla fogalmaz:

“A Fehér Sas Páholy gyógyítói nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy a gyógyulni vágyó ember visszataláljon a teljes élethez.”

Ez pedig közvetetten a valódi gyógyulásra is kihat. Meglepően hatásosan.

balogh-bela

Néhány évvel ezelőtt az Egészségforrás Alapítvánnyal közösen végzett kutatásban 34 melldaganatos nő vett részt. Mindegyikük túl volt legalább egy hagyományos orvosi beavatkozáson (kemoterápián, műtéten stb).

A daganatos nők kezelését kiegészítették a spirituális gyógyítók úgynevezett onkopszichológiai módszereivel. Öt évvel később kiértékelték az eredményeket, orvosi távolságtartással fogalmazva: az életben maradás 100 százalékos volt.

Bárki beleadhat az Álomvölgy spirituális központ építésébe

A piliscsabai spirituális központ építését három éve kezdték el mindenféle állami, külföldi vagy pályázati támogatás nélkül, kizárólag adományokból. A hagyományos pénzgyűjtés most új szintre lépett, kiegészült egy internetes verzióval, az USA-ban már bevált crowdfundinggal.

Álomvölgy spirituális központ

Álomvölgy spirituális központ

Az Álomvölgy központot nem egy nagy cég vagy állami szereplő finanszírozza, hanem bárki beleadhat bármennyit.

Apránként, akár 5 dolláronként (kb. 1400 forint) gyűjtik össze a pénzt, és amikor a szükséges összeg összejön, azt transzparensen elköltik az építkezésre. Az adományozók pedig a felajánlásokhoz mérten ajándékokat is kapnak.

Ide kattintva Te is segíthetsz a lélekdoktoroknak.

Balogh Béla azt mondja, szeretné, ha az építkezés hároméves évfordulójára, idén augusztusra ki tudna nyitni az Álomvölgy központ. Ehhez azonban még sok pénzre és sok lelkes támogatóra van szükségük.

forrás:24.hu

Hirdetés