A hazai UFO-kutatás zsákutcája és a megfelelő irány

A nyolcvanas évek közepétől még pártállami „hátszéllel” megjelenő kevés UFO-tematikájú könyv és cikk tulajdonképpen megadta az alaphangját az egész további, zsákutcába került magyar UFO-kutatásnak, azaz UFO-nemkutatásnak.

Nagyjából 1986-1993 között felosztották a magyar UFO-kutatás területét egymás között olyan emberek, akik spirituális értelemben teljesen süketek és vakok voltak, és így már kezdetekben félrevitték a kutatást – amely rendszerint kimerült egy kis terepszemlével és hozzá elméleti spekulációkkal -, olyan materialisztikus irányba, amely több volt, mint hiba.

Pedig abban az időben még számtalan kereső, de a nagyközönség is nyitott volt az UFO-téma iránt, éppen ezért akkor sokan vágyakoztak a tiszta és igaz szó után.

Tehát nem arra volt igazán szükség – ahogy most sem -, hogy valami UFO-jelenség után kutassunk jóval azután, amikor az már megjelent! Mivel ez a módszer nem csak spirituális szempontból tiszta őrület, hanem a mindennapi józan ész szempontjából is.

A spirituális szempontból azért bolondság ez az alapállás, mert aki ilyet csinál, aki állandóan tanyasi udvarokon meg szántóföldeken keresi az UFO-nyomokat, az valójában még nem tud megválaszolni az UFO-kutatás hét alapkérdésére, mivel teljesen tudatlannak mondható, és az ő úgynevezett „UFO-kutatása” valójában nem más, mint pótcselekvés.

Mi az UFO-kutatás hét alapkérdése?

1. Mik az UFO-k?

2. Honnak jönnek?

3. Hogyan működnek?

4. Hozzánk hasonlóak vagy másfajta lények vezetik őket?

5. Miért vannak itt?

6. Miért nem lépnek kapcsolatba velünk?

7. Meg akarnak minket támadni vagy békések a szándékaik?

Ezekre a kérdésekre pedig nyilvánvalóan nem lehet nyomokból bogarászva kiolvasni a választ, ahogy egy számítógép-alkatrész nyomaiból sem lehet kikövetkeztetni, hogy hajdan milyen programokat tárolt. Mert ha valaki ezt tenné, azt joggal neveznénk őrültnek.

Nos, az úgynevezett „objektív UFO-kutatás” nyilvánvalón a materialista áltudomány módszertanát utánozza, mely szintén ugyanolyan „sikeres”  – miután az adófizetőktől elvont milliárdokat az álproblémák kutatására fordítja – az emberi lét és a Kozmosz alapkérdéseinek meg nem válaszolásával, mint a hivatalos magyar UFO-kutatás.

És hogy milyen szinten van még most is, ez a kutatás, azaz a nem-kutatás, azt mi sem jellemzi jobban, mint hogy több mint 30 év vita után sem tudnak megegyezni az önjelölt UFO-kutatók az első kérdésben sem, hogy mik az UFO-k valójában.

A többi kérdésről nem is beszélve, melyeknek megválaszolása, messze túlmutat a mai materialista iskolarendszerben kondicionált értelmiségi felfogóképességén.

Pedig meg lehetne válaszolni őket, mégpedig nagyon könnyen.

Hogyan?

Úgy, hogy magukat az UFO-kat vezető földönkívülieket kérdezzük meg!

Ezért alapvető a spirituális UFO-kutatásban a pozitív civilizációkkal foglalkozó fizikai és telepatikus kontakta-irodalom tanulmányozása, vagy a velük való személyes kapcsolat.

Mert valós információt a Kozmoszról, földönkívüli testvéreinkről és annak világairól csakis spirituális úton lehet szerezni, még akkor is, ha ez a kapcsolat esetleg a fizikai szinten is létrejött, mivel a kapcsolatra kiválasztott földi személynek már eleve spirituálisnak kellett lennie, hogy a bekövetkező eseményeket, azok sokszor csodaszerű tapasztalatait a tudata elfogadja.

Na, és éppen ez az, amit a két évtizedes magyarországi UFO-nemkutatás eddig mindig kapásból elutasított. Mivel a materialista szemléletük miatt éppen azt tagadják, amire név szerint valójában hivatottak lennének.

A spiritualitás hiánya ugyanis az UFO-kutatásban is automatikusan a negatív földönkívüliekkel való kapcsolatot erősíti : a mindenütt látható kitűzők, jelvények, poszterek, fityegők és logók, vagy a bulvár szintű, szenzáció hajhász magazinok és UFO-s újságok címoldalán állandóan reklámozott negatív földönkívüliek, de épp úgy a földönkívüli fenyegetésről szóló filmek ezrei is mind a negatív erőket erősítik!

És nézzük csak meg, hogy a híres magyarországi „UFO-kutatók” milyen könyveket írtak vagy milyen „ufós” könyveket fordítottak le az utóbbi 20-25 évben :

Mind hemzseg az olyan témától, melyek negatív lények tevékenységéről szólnak, azaz az emberi tudat negatív beárnyékolásáról. Míg a pozitív földönkívüliekről szóló fizikai kontakta-irodalom 50-60 éves alapműveiből még egyet sem adtak ki! – És ez már több, mint gyalázat.

Ezért azoknak, akik a Galaktikus Fénytestvériség szolgálatában és az emberiség üdvére akarnak tevékenykedni, határozottan vissza kell utasítaniuk azt a negatív módszert és azt a negatív alapállást, amellyel a mai magyarországi UFO-kutatás dolgozik.

Az ő feladatuk az, hogy az Igazságot, azaz a Fényt terjesszék, mely által mindenkit, aki hajlandó ezt befogadni, egy új, magasztos tudatállapot felé segítsenek vezetni, párhuzamosan a Földünk és a Naprendszerünk spirituális átalakulásával.

Úgy legyen!

forrás: spiritufo.ditro.hu

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend