A Boden-tó: a Föld egyik megbénult egyensúlyi szerve

Hihetetlen, hogy az emberek mi mindenre képesek, hogy elérjék önző céljaikat, vagy kielégítsék hatalmi vágyaikat. (A cikk Marko Pogačnik földgyógyító írása alapján készült)

Ehhez hatalmukba kerítik többek között a Föld érzékeny erőrendszerét is, tekintet nélkül arra, hogy egy isteni bolygó életerejét teszik tönkre. Itt az ideje, hogy nyilvánosságra kerüljenek ezek a visszás praktikák, és megakadályozhassuk a planetáris egyensúly aláásását.

1993. óta dolgozom a Boden-tó környékén, a határ mindkét oldalán, Svájcban és Németországban is, hogy újraélesszük a Föld egyik egyensúlyi szervét.

Marko Pogačnik

Az első évben az érdeklődőkkel a szerv erőtengelyén dolgoztunk, amely a Föld közepéből jön, szétterül messze a föld felszínén, és rögzíti a Föld finomanyagi testét a kozmoszban. Ez Egg közelében található, a tópart felett. A fénygömbön belül lévő helységek egyéb problémáival is foglalkoztunk.

Ennek a fénygömbnek az a pont a középpontja, ahol az erőtengely eléri a földfelszínt. A fénygömb egyik fele, amelynek 30km az átmérője, a földfelszín felett domborodik, a másik fele alatta.

1995-ben folytattuk a munkát, ahol két erőháromszögre összpontosítottuk tevékenységünket, amelyek az egyensúlyi szerv erőtengelyét és a fénygömböt is a Boden-tó tájékára rögzítik.

boden-to01

Az egyik, yin jellegű háromszög, a fénygömbön belül található, és egy piramis alakú építménnyel támogatja a szerv tengelyét. A másikat, amelyik túlnyúlik a gömbön, yang háromszögnek is lehetne nevezni. Feladata, hogy befogja a fénygömböt a körülötte lévő tájba.

Már a tanfolyam előkészületei alatt figyelmeztetett a földgyógyító angyal, hogy mindkét háromszög funkciója egy-egy ponton blokkolva van. A yin háromszög zavara ott volt, ahol a tó nyugati partján, egy templomon keresztülhaladt.

A háromszögben áramló erő nem csak blokkolva van, hanem el is tekeredett és pólust váltott, így zavaros információkat közvetít, és ahelyett, hogy segítené az egyensúlyi szervet, jelentősen megterheli. A templom déli részén valóban lehetett érezni a kaotikus erőörvényt, ami olyan volt, mint egy belső megrázkódtatás.

Amikor a helyszínen belemerültem a káosz okaiba, a templom alatt egy sírboltot láttam, pontosan az erőháromszög sávjában. Az ott elhelyezett holttestbe nagyon félelmetes információkat helyeztek el, amelyeket a háromszög felvett, és ez drámai következményekhez vezetett. Láttam, ahogy két, XVIII. századbeli öltözetű férfi titokban „beprogramozza” a hullát.

A csoporttal igen sokat dolgoztunk a földgyógyító angyal útmutatásai alapján, hogy kioldjuk a hamis információkat, és az erővonal felvehesse eredeti mintáját. A következő a yang háromszög problémája volt, amely nagyon közel van Konstanz városközpontjához.

Ez a hely a város gyenge pontja. Egy specifikus nyomással betörték itt a helység erőrétegeit úgy, hogy egy „fekete lyuk” keletkezett, amelyet mély depresszióként vagy alig elviselhető nyomásként lehetett érzékelni.

husz-janos
Husz János

Amikor megkerestem a fekete lyuk helyét, azonnal rájöttem, miért van olyan rosszul ez a hely. Egy emlékoszlopot találtam ott, amelyen az állt, hogy a katolikus egyház ezen a szent helyen ítélte el és égette meg eretnekségért a cseh reformátort, Husz Jánost (XVI.sz.). Egy, az isteni igazságnak elkötelezett ember meggyilkolása mély nyomokat hagy a gyilkosság helyszínén.

Nagyon meglepődtem, amikor a helység történetére összpontosítottam, hogy nem láttam nyomát a máglyának. Csak a depresszió sötétjét láttam, és három férfit ugyanabban a XVII. századi viseletben, mint amit az említett templom alatti titkos tevékenységben is észleltem.

Sejtésem szerint mágia segítségével negatívvá változtatták annak a helynek a rezgéseit, ahol Husz Jánost valóban elégették. A leírásokból kiderült, hogy a máglya a városon kívül volt. Ezeket a rossz rezgéseket pedig arra a helyre fókuszálták, ahol ma az emlékoszlop áll, hogy megzavarják a yang háromszög erővonalait.

Intuíciómmal követtem a képet, és azt érzékeltem, hogy egy ezoterikus páholy okkult módszerekkel próbálta meg aláásni a konstanzi püspök hatalmát. Ennek során az egyensúlyi szerv jelentőségét – olyan erőrendszernek tekintették, amelyre a püspök hatalma támaszkodott.

A XVIII. századi felvilágosodás értelmében azt gondolták, hogy az erőháromszögek blokkolásával megdönthetik az egyház hatalmát. Így bénította meg a Föld egyik érzékeny egyensúlyi szervét, két hatalmi struktúra közötti megoldatlan harc.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend