Parapszichológia

45 percig halott volt, elmondta mit látott ezalatt

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Vincent Tolman

Az Egyesült Királyságban élő Vincent Tolman elképesztő utazást tett a túlvilágra, miközben az orvosok az életéért küzdöttek – írja a Daily Mail

Az eset előzménye, hogy a férfi túl nagy adagott vett be egy testépítésben használt kiegészítőből, amitől kritikus állapotba került.

A kiérkező mentősök hosszasan küzdöttek az életéért, ám Tolman 45 percig semmiféle életjelet nem mutatott, így kénytelenek voltak halottnak nyilvánítani.

Vincent elmondta, az orvosok mindent megtettek, de egy idő után feladták a küzdelmet, majd egy hullazsákba tették.

A férfi azt állítja,

úgy nézte végig a vele történt eseményeket, mintha csak egy moziban ülne.

Mindeközben a körülötte lévő orvosok gondolatait is halotta, legfőképp egy ifjú mentősét, aki épp azon a héten kezdett dolgozni. A fiatalember nem akarta, hogy pályafutása azzal kezdődjön, hogy valaki meghal a karjai között, ezért egy hirtelen gondolattól vezérelve kinyitotta Vincent hullazsákját, és megismételte az életmentő intézkedéseket.

A halottnak hitt férfi ekkor végre reagálni kezdett, majd a többi orvos is csatlakozott az újraélesztési kísérlethez.

Az egészségügyi személyzet határozott fellépésének köszönhetően Tolmant végül sikerült visszahozni az életbe. Ezt követően biztonsági okokból még három napra mesterséges kómába helyezték, majd felébresztették.

Vincent elmondta, hogy testen kívüli élménye során, egy „Drake” nevű barátságos „entitás” volt segítségére.

„Mikor megláttam őt, az első gondolatom az volt, hogy Isten áll előttem. De ő anélkül, hogy kinyitotta volna a száját, így szólt: »Nem fiam, nem az Isten vagyok, hanem a vezetőd«.”

– emlékezett vissza a férfi.

Hozzátette, ebben az állapotban képes volt más emberek szemén át látni az életét, és felismerni annak valódi értékét.

Vincent azt is elárulta, hogy szellemvezetője elkísérte őt egy „túlvilági dimenzióba”, ahol megmutatta neki addigi életének összes jó és rossz cselekedetét. Szerencsére a jó tettek túlsúlyban voltak, ami lehetővé tette számára, hogy beléphessen ebbe a spirituális birodalomba, és megérthesse az élet valódi értelmét.

„A Föld csak egy iskola…mindig is csak egy »tanterem« volt, de sohasem »tárgyalóterem«”

– jegyezte meg, majd hozzátette, a legfőbb lecke amit megtanult, maga a szeretet volt.

Kísérője telepatikusan elmagyarázta neki az univerzum működését is, ám Vincent szerint ezt az információt nagyon nehéz szavakkal visszaadni:

„Gondolatokkal kommunikáltunk, így verbális módon nem lenne könnyű szemléltetni ezt az egészet – amolyan közvetlen megértés volt”. – fogalmazott.

Tolman lenyűgöző élményeit a a „Coming Home” nevű YouTube-csatornáján osztotta meg a nyilvánossággal, ahol többek között a Drake-kel való találkozásáról, illetve az újonnan szerzett ismereteiről is beszámolt.

halálközeli élmények testen kívüli élmények túlvilág
Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend