UFO-k és földönkívüliek

„Lelket cseréltem egy földönkívülivel” – meglepő állítást tett egy nő egy brit tévéműsorban

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Különös interjút láthattak a brit nézők a hétfői This Morning című reggeli tévéműsorban. Kelly Tyler ugyanis nem kevesebbet állított, minthogy lelket cserélt egy földönkívülivel.

A tizenegy perces beszélgetés során a nő felidézte figyelemreméltó történetének legfontosabb részleteit.

Kelly elmondta, hogy a „lélekátvitel” egy halálközeli élménye során történt vele még gyerekkorában, ezt követően pedig teljesen megváltozott az élete.

„Megszűntek az egészségügyi problémáim, és egy nem túl okos gyerekből valaki olyanná váltam, akinek az addig nehéz iskolai vizsgák letétele többé már nem okozott gondot.”

– mesélte Ben Shephard és Cat Deeley műsorvezetőknek.

Az idegenekkel kapcsolatos sztereotípiák miatt Kelly nem szereti földönkívüliként hivatkozni magára, inkább a „csillagmag” kifejezést szereti.

„A csillagmagok – árulta el – olyan személyek, akikbe földönkívüliek inkarnálódnak abból a célból, hogy segítsék a velünk született, természetes képességeinkkel való újbóli összekapcsolódást.”

Arra a kérdésre, hogy az eredeti lelke hová került, Kelly úgy válaszolt, jelenleg „abban a lényben lakik”, aki a lélekcserét kezdeményezte, s ő most az Arcturus csillag körül keringő egyik bolygón él.

Hozzátette, hogy asztrálutazással maga is képes meglátogatni azt a bolygót, illetve sok más hasonló helyet az univerzumban.

A műsor házigazdái arra is kíváncsiak voltak, hogyan viszonyulnak a barátok és családtagok ahhoz a gondolathoz, hogy Kelly testében egy idegen született újjá.

„Nem sok embernek beszéltem erről, szóval nagy meglepetés lesz ez néhány embernek, aki nézi most az adást.” – mondta sejtelmesen.

Hangsúlyozta, hogy nem áll szándékában bárkit is meggyőzni, és ahogy már említette, inkább arra koncentrál, hogy mi, emberek visszataláljunk valódi önmagunkhoz.

forrás

Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend