UFO-k és földönkívüliek

UFO-észleléséről beszélt a Szellemirtók sztárja

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-találkozásban volt része a Szellemirtók című film sztárjának, Dan Aykroydnak, derül ki a színész Fox News-nak adott interjújából.

A 71 éves színészt mindig is érdekelték a paranormális jelenségek, így nem meglepő, hogy az elmúlt évek során számos olyan dokumentumfilmben vállalt szerepet, mely a megmagyarázatlan rejtélyekkel foglalkozott.

Aykroyd azonban nem csak beszél ezekről az izgalmas dolgokról, hanem saját tapasztalatokkal is rendelkezik – derül ki a Fox News-nak adott interjújából.

Mint kiderült a komikus már négy alkalommal látott UFO-t, s az egyik ilyen élményéről most kicsit részletesebben is beszélt.

„A leglátványosabb észlelésem egy montreáli szálloda 23. emeletén történt, ahol egy barátommal szálltam meg. Kinéztünk az ablakon és megpillantottunk egy nagyjából 30 méter hosszú, szürke repülő tárgyat, amely kb 50 méterre lehetett tőlünk.” – mondta Aykroyd

„Csak ott lebegett teljesen hangtalanul vagy másfél percig, aztán lassan megindult a Szent-Lőrinc folyó irányába.”

A színész bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mit is láttak valójában.

„Nem valamiféle helikopter vagy repülőgép volt, és fogalmam nincs, hogy ki irányította. Annyi biztos, hogy egy nagyon intenzív élmény volt, aminek ketten is szemtanúi voltunk”

forrás

Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend