Ezotéria

A csillaggyermekek köztünk élnek

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

A csillaggyermekek sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami a kristálygyermekekben is megvan, ilyen például a gyógyító képességük, illetve az intuitív természetük. Akadnak azonban kimondottan csak rájuk jellemző vonások.

Külsőleg általában kisebbek és vékonyabbak a többi gyereknél, fejük is nagyobbnak tűnhet első pillantásra, szemük is kerekebb, mint a többieké.

A csillaggyermekek rendkívül intelligensek, nagyon mély szeretet árad belőlük, erősen vonzódnak a tudományokhoz és a technológiához. Állandó késztetést éreznek arra, hogy valamit felfedezzenek, csodákat képesek létrehozni egymással össze nem függő dolgokból hatalmas képzeletük segítségével.

Míg a kristálygyermekek főként az emberekkel, a szeretettel és az összetartozással foglalkoznak, addig a csillaggyermekek figyelmének középpontjában inkább maga a bolygó áll. Rendkívül aggódnak a Földért, és mindenképp szeretnének javítani mostani állapotán.

Hihetetlen fel tudja őket zaklatni például már az is, ha egy eldobott szemetet látnak az út mentén. A környezetszennyezés, a fúrások és minden egyéb tevékenység, mely megzavarja a természet harmóniáját, nagyon erős dühvel és mély veszteségérzettel tölti el őket.

Fiatal koruk ellenére már igen erősen tudatosult bennük, hogy milyen törékeny az emberek és a Föld egyensúlya, és azt is megérzik, amikor ez az egyensúly veszélybe kerül.

A Föld aktivitásával nagyon szoros kapcsolatban vannak, könnyen megérezhetik a földrengéseket, a nagy viharokat még jóval a kitörésük előtt. Ha figyelemmel kísérjük a földrengéseket, akkor jól látható, hogy a csillaggyermekek viselkedése közvetlen összefüggésben van a Földdel.

Ilyenkor óriási energia szabadul ki a bolygónk belsejéből, s ekkor a csillaggyermekeknél is megfigyelhető a zavar, illetve a kiszámíthatatlan viselkedés. A hatalmas viharok is hatással vannak rájuk, bár nem olyan látványosan, mint a földrengések esetében. Több felnőtt is panaszkodhat ilyenkor szédülésre, fejfájásra, esetleg koordinációs problémákra.

A csillaggyermekek gyakran élnek át zuhanást álmukban vagy repülést, melyek képi világa nagyon hasonlít az eltérített személyek beszámolóiban leírt élményekhez. Ezeket az álmokat rendszerint igen részletesen le is tudják írni. Génállományuk nagyon különleges és tulajdonságaik öröklöttek. Szüleik testhőmérséklete jellemzően alacsony.

csillaggyermekek
A csillaggyermekek a Föld aktivitásával nagyon szoros kapcsolatban vannak, könnyen megérezhetik a földrengéseket, a nagy viharokat még jóval a kitörésük előtt.

A csillaggyermekek olyan magas frekvenciájú energiamezővel rendelkeznek, hogy nem ritka például a környezetükben kialvó utcai lámpa, vagy a műszaki cikkek látványos meghibásodása. Kimagasló a telepatikus és médiumi képességük is, melyek használatakor gyakran úgy tűnik, hogy sok más világgal is kapcsolatban állnak.

Nagyon könnyen utaznak a testük elhagyásával, és más dimenziókat is ismernek. A felnőttek számára láthatatlan, de nagyon is valóságos „barátaik” vannak más dimenziókból. Előfordul, hogy sok „letöltésük” van, amikor látszólag megmagyarázhatatlanul jutnak olyan tudás vagy információ birtokába, melyet nem tanultak.

Fellépésük nagyon határozott, ha belépnek egy helyiségbe, az ott lévők nemcsak felfigyelnek rájuk, hanem azt várják, hogy mi fog majd következni. Tiszteletet parancsolóan beszélnek a tényekre támaszkodva. Idősebb korukban is megőrzik fiatalos külsejüket.

Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend