X-akták – Jöhet a folytatás?

Kedden nálunk is befejeződött az X-akták 10. évada, de a függőben hagyott cselekmény talán árulkodó lehet a folytatást illetően.

Mikor a FOX csatorna 13 év után feltámasztotta a legendás sorozatot, arra volt kíváncsi, hogy vajon Mulder és Scully kalandjai napjainkban is megállják-e a helyüket.

A készítők aktualizálták történetet, s igyekeztek minél több olyan összeesküvés-elméletet beleszőni a cselekményekbe, melyek manapság foglalkoztatják az embereket.

scully-foldonkivuli

Az X-akták megőrizte népszerűségét

Dana Walden a FOX vezérigazgatója úgy látja, hogy az X-akták mit sem veszített korábbi népszerűségéből, ezért már újabb részekben, illetve évadokban gondolkodnak. A kérdés, hogy lesz-e belőle valami?

Chris Carter a széria megalkotója ezt úgy kommentálta, hogy a színészek szívesen részt vennének a folytatásokban is, ám családjuk és egyéb filmes munkáik miatt nem tudnának rögtön belevágni a forgatásba.

uj-x-aktak-bagos
Kedvenc főgonoszunk bájosabb, mint valaha.

A szoros határidő nem könnyítette meg a munkát

Remélhetőleg a csatorna a jövőben több időt hagy majd a megvalósításra, ugyanis Carter szerint a szoros határidő miatt “erőltetett menetben kellett dolgozniuk”, így néhány rész nem olyanra sikerült, mint azt eredetileg szerették volna.

A fenti nyilatkozatok biztatóak az X-akták jövőjére nézve, így talán már nem kell sokat várnunk egy újabb bejelentésre.

Hirdetés