Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Az UFO-kutatók bíznak benne, hogy hamarosan nyilvánosságra kerülnek a titkos akták

img

2016-ban végre több figyelem juthat azokra az eltussolt esetekre, amikor az emberiségnek sikerült kapcsolatot létesítenie földön kívüli civilizációkkal.

Legalábbis ebben reménykedik most az UFO-kutatók egyik legfőbb lobbistája. Stephen Bassett-tel a The Washington Post közölt beszélgetést.
Bassett mintegy húsz éve az UFO-kutatók egyik legfőbb amerikai lobbistája.

Rájött arra, hogy a földön kívüli észlelések ügye nem annyira tudományos, mint inkább politikai kérdés. Mind ez idáig azonban sikertelenül próbálta elérni, hogy meghallgassák az Egyesült Államok kongresszusában.

Bassett és támogatóinak úgy vélik, hogy az idegen civilizációk küldöttei rendszeresen ellátogatnak a Földre, a politikai elit azonban eddig eltussolta ezeket az eseteket.

A lobbista reményeit – vagyis hogy talán a közeljövőben nyilvánosságra hozhatják az általuk létezőnek vélt titkos aktákat – részben az az üzenet táplálja, amit John Podesta, Barack Obama amerikai elnök egykori tanácsadója írt ki a Twitterre.

„Legnagyobb hibám 2014-ben: most sem biztosítottuk az ufóakták nyilvánosságra hozását.”

Azt azonban fontos látni, hogy ha Podesta üzenete komoly is volt – amiben sokan kételkednek –, az sem jelent semmi konkrétat arra nézve, hogy a közeljövőben bármit is nyilvánosságra hoznának.

forrás:mno.hu / The Washington Post

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar