exöszájzbúk

UFO-kat kaptak lencsevégre Arizonában

A napokban olyan különös fotók jelentek meg a világhálón, amelyekre milliók voltak kíváncsiak… Egy arra járó autós lefotózta a különös égi jelenetet… Szerinte biztos, hogy nem meteoritok voltak, mint ahogy a helyi média próbálta beállítani…

Eddig mindenki csak fanyalgott, ha ufókról, vagy földönkívüliekről készült videók kerültek fel a netre. Szinte mindegyik homályos, vagy rossz minőségű volt. Azonban hosszú idő óta a legjobb minőségű felvételek készültek a napokban az úgynevezett azonosítatlan repülő tárgyakról.

2017 április 16-án egy Mauricio Morales nevű férfi osztotta meg a különös képeket a közösségi oldalán. A fotók vírusként terjedtek el a világon, szinte mindenki kíváncsi volt rájuk. Nem is csoda.

ufok-arizona-01

Ezt írja Morales a Facebook posztjában:

“Miközben ma este visszindultam Phoenixbe, néhány mérföldre Parker településtől, villódzó zöld fényeket vettem észre a szemem sarkából.

Néhány mérföld múlva újra észleltem, de ezúttal narancs színű fényeket a távolban, jobbra tőlem. Eleinte azt hittem, talán egy meteor csapódott be és tüzet okozott a sivatagban, esetleg egy távoli antenna jelzőfényeit láttam… Nem gondolkodtam sokat a dolgon, további három mérföld után azonban ismét észrevettem a fényeket. Ekkor jöttem rá, hogy ez valami különleges dolog lehet…”

UFO-k Arizonában

“Lehúzódtam az útról és felállítottam a fényképezőgépem állványát, majd a gépet is rácsatoltam. Észak-nyugati irányban végül jól kivehetően hat pirosas-narancssárga fény jelent meg ismét az égen. Hol felbukkantak, hol eltűntek. Úgy tűnt, mintha párhuzamosan haladnának egymással. Nagyon fényesen csillogtak. Fotókat is készítettem. Végül, majd 15 perc múlva a fények eltűntek…”

UFO-k Arizona

“Bármi is volt, még életemben nem láttam még ilyesmit. Szuper és hátborzongató élmény volt.”

Mint kiderült az ellenkező irányból, majd 100 mérfölddel távolabb szintén észlelték a fényeket. Egyes környékbeli lapok megpróbálták meteoritnak beállítani az éjszakai fényjátékot, de aligha lehetett ilyesmi, hiszen egy űrből érkező test nem vánszorog az égen 15 percen keresztül szinte ugyanazon a helyen…

ufok-arizona-04

Arizona sivatagos területei amúgy is híresek a különös repülő tárgyairól, amelyeket leginkább ufónak, vagy titkos katonai tesztrepülőknek gondolnak a szemtanúk… Talán éppen valami ilyesminek lehetett tanúja az arra járó autós?

A fotók forrása Mauricio Morales  Facebook oldala.

forrás: napiufo.hu