Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tízmilliószoros nap van: teljesítsd a vágyaidat!

img

Ismét különleges nap van az évben, július 27-én tízmilliószoros erővel hat vissza minden: tettünk és gondolatunk ereje, legyen az akár pozitív, akár negatív. Így nem mindegy, hogy minek adsz ma teret az életedben!

A tibeti buddhisták úgy gondolják, hogy évente négy alkalommal egy nem mindennapi égi adományként pulzáló energianyaláb érkezik a Földre, ami körbeöleli a bolygót, felerősíti és megsokszorozza a gondolatok erejét, és növeli a megvalósulásuk lehetőségét. Ezek a tízmilliószoros napok, amelyek minden teremtést felerősítenek.

A tetteket, a gondolatokat, az érzéseket és a döntéseket. Mit tehetsz azért, hogy ilyenkor a teremtő erőddel hass?

A lényeg, hogy semmiképpen ne adj teret a negatív gondolatoknak, koncentrálj a jóra. Meditálhatsz, vagy kikapcsolódhatsz a szabadban is, és közben mondj köszönetet mindenért, amit az elmúlt időszakban kaptál, adj hálát és engedd át magad a szeretetnek.

tízmilliószoros nap

Minden, amit ma teszünk, megsokszorozódva fejti ki hatását, és így is száll vissza ránk, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra!

forrás: life.hu

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar