A szemlélet megfordítása: az UFO-kutatás kulcsa

Röviden utalnánk egy “klasszikus” UFO-eset példájával arra, hogy mi az alapvető különbség a materialista és a spirituális UFO-kutatás szemlélete között.

Az a klasszikus eset pedig, melyről most szó van – és amely számos más ufó-dokumentumfilmben is szerepel -, az 1986. november 17-i Japan Airlines egy szállító gépének ufó-találkozása Anchorige, Alaszka közelében:

Ebben a videóban is pontos tájékoztatás kapunk ( a szokásos szenzációkeltő “discovery channeles” módon ) a találkozás lefolyásának menetéről, melyet jól animált ufó-felvételek egészítenek ki. ( Meg kell azonban jegyezni, hogy mind a fő “dióalakú” ufóanyahajó, mind a két mellékhajója nagyjából olyan felépítésű, mint a Marson rendszeresített űrjárművek, mivel az antigravitációs energia-gyűrűjük vízszintes síkban, a gömb/ellipszoid oldalán futnak végig – bár valószínűleg ezek a járművek nem marsi eredetűek, de mindenképpen egy pozitív civilizáció képviselői. )

Nos, a tisztességes helyzet-leírás után, majd utalva szokásos hivatalos eltussolás-mechanizmusra, a videó végén megint tanácstalanok maradunk, mivel az incidens kialakulásának az okára még véletlenül sem kérdeztek rá!

Arra ugyanis, hogy miért jelentek meg ezek a nagy méretű ufók? Miért pont egy szállító-repülőgép körül jelentek meg? Mert ha a földönkívüliek nagyon “villogni” akartak volna, nem lett volna alkalmasabb erre egy személyszállító gép sok száz tanúval?

A miértre pedig azért nem kérdeztek rá ( ahogy semmilyen hivatalos hírportál, de épp úgy a hivatalos tudományos kutatás sem kérdez rá általában a miértekre ), mert akkor az ok is hamar feltárult volna: az ugyanis, hogy a szállítógép valami olyan titkos dolgot szállíthatott, ami veszélyeztette a bolygói életet vagy magát a Naprendszert is!

Egyébként ehhez hasonló eset már számos alakalommal előfordult az utóbbi 60-70 évben, mivel a földönkívüliek általában csak akkor jelennek meg látható formában ( kivéve mikor néhány spirituálisan érett személynek üzeneteket akarnak átadni ), ha valami nagyobb, ember által okozott katasztrófát akarnak megakadályozni.

Ez az 1986. november 17-i UFO-eset pedig valójában nem volt más, mint egy figyelmeztetés a hivatalos ( de törvénytelen ) hatalom részére: “Itt vagyunk, és figyeljük minden lépéseteket, és ha katasztrófát akartok okozni, akkor beavatkozunk!”

forrás:spiritufo.ditro.hu