Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Pamela Stonebrooke kapcsolata egy reptiliánnal

Az idők folyamán sokszor jelentkeztek olyanok, akik állításuk szerint intim kapcsolatot létesítettek földönkívüli lényekkel. (Elég ha csak a brazil Antonio Villas-Boas eltérítésére gondolunk. )

Ez igen kényes témának számít az UFO-kutatás berkein belül még manapság is, mivel többen is attól tartanak, történetük nyilvánosságra hozatalával nevetségessé válnak. Ennek ellenére azért mindig  akad néhány személy, aki bátran vállalja a vele történteket.

Közéjük tartozik a most 60 éves jazzénekesnő, Pamela Stonebrooke is, aki elmondása szerint már 1998 óta tart fent intim viszonyt egy magas, hüllőszerű idegennel.

“Pontosan emlékszem rá, hogy mit éreztem akkor, mikor először megláttam őt. Az ágyamban feküdtem, s egy egy görög istenhez hasonlatos alak állt mellettem.  Először azt hittem, hogy ez csak egy nagyon szép álom.  Lehunytam a szemem. A szeretkezésünk nagyon csodás élmény volt, és igen meglepett, hogy milyen kellemesen éreztem magam ezzel az idegennel.”

“Mikor újból kinyitottam a szemem, már egy hüllőszerű lényt láttam, s ekkor döbbentem rá, hogy látogatóm valószínűleg alakváltó. Ekkor félelmemet megérezve a reptilián csak annyit súgott a fülembe: “Mi mindig is szerettük egymást.”

Pamela elmesélte, hogy akkoriban egy híres ügynökségnek dolgozott Houstonban és egyáltalán nem érdekelték a földönkívüliek.

1994-hez kötődik a legelső találkozása a látogatókkal:

“Abban az időben hosszú órákat töltöttem az irodában, de ez is csak egy átlagos nap volt. Aznap este korán lefeküdtem, majd a szokásos időben fel is ébredtem, csak nem épp a szokásos helyen, hanem egy űrhajón.”

“Egy halvány megvilágítású, fémes falú, belülről leginkább egy csonka piramis formájú szobában találtam magam. Ijedten körbenéztem, majd pár apró szürke lény sétált be a helyiségbe, akik engem figyeltek.” Egyikük odajött hozzám és azt mondta: “Ne félj, gyere velem!” Követtem őt egy másik szobába, ahol három kisebb nőnemű lény tartózkodott, akik “anyunak” szólítottak.”

“Nagyon megrémültem a látottaktól, s ekkor ismét magamhoz tértem otthon az ágyamban. Bementem a fürdőszobába, hogy alaposan megmosakodjak, felfrissítsem magam, s mikor a köntösöm ujját feltűrtem, döbbenten vettem észre, hogy apró horzsolások borítják a karomat. Aznap éjjel nem igazán tudtam elaludni, és még sok ideig gondom volt az alvással.”

“Elképesztő ez a z egész – mondja Pamela – mivel mindig is nevetségesnek tartottam az ilyen eseteket, de most már teljesen másként látom a dolgokat.Még egy festőművész is megkért, hogy próbáljam lerajzolni hüllőszerű vendégemet, illetve megkezdte egy csoport létrehozását is, olyanok számára, akik hasonlókon mentek keresztül, mint én.”

“Kezdetben nehéz volt a tapasztalataimról beszámolni a családomnak és a barátaimnak. Őszintén szólva az sem érdekel, ha a nagy többség kinevet e miatt, hiszen valamikor én is így reagáltam ezekre a hírekre.”

Rejtélyek szigete / ufoexperiences.blogspot.hu ,godlikeproductions.com

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar