A NASA ismét megszakította adását, amikor azonosítatlan tárgy tűnt fel

Sokak szerint gyanús, hogy a NASA élő adásában mindig pont akkor van technikai hiba, amikor egy azonosítatlan repülő tárgy elrepül. Újra megtörtént.

Bőven akadnak olyan tudományos érdeklődésű emberek a Földön, akik hisznek is a földönkívüliek létezésében. Számukra valami kezd egyre gyanúsabb lenni: amióta a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) élő videókat lehet nézni, minden alkalommal megszakad az adás, ha egy azonosítatlan repülő tárgy jelenik meg a képernyőn.

Július 9-én is így történt, a NASA egy olyan videót kapcsolt le, ahol egy azonosítatlan, nagy sebességű tárgy közeledik a Föld felé.

Itt például egyenesen mozog a tárgy, de arra is akadt példa, hogy olyan szabálytalan mozgásnál szakította meg a NASA az adását, amely biztosan nem lehetett meteor. Az űrügynökség természetesen kiadott egy közleményt, amelyben cáfolják, hogy ufó lenne látható a kiszivárgott felvételen, az adás megszakítása kapcsán pedig technikai hibára hivatkoznak.

Kínában az ilyen viták lezárására húzták fel a világ legnagyobb rádióteleszkópját, amellyel szeretnék befogni a földönkívüliektől származó jeleket. – forrás:hvg.hu