Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Muhammad Ali meg volt győződve róla, hogy figyelik az idegenek

img

Saját bevallása szerint nem is egy, hanem két UFO is figyelte a híres sportolót.

Muhammad Ali, az egykori legendás bokszoló állítása szerint az egyik edzése során jelen voltak furcsa lények, és ő biztos abban, hogy őt figyelték.

Green Beckley-nek mesélt részletesen az észleléseiről, aki aztán könyvet is írt a témában.

„Sokszor futás közben láttam az űrhajókat, még mielőtt felkelt a nap. Ott lebegett a fejem felett ez a ragyogó fény, mintha valami láthatatlan szálon vezették volna. Először azt hittem, helikopter lehet, de a másik pillanatban egy ugyanilyen objektum suhant el előttem. Az vörösen izzó csíkot húzott maga után. Úgy lehet őket leírni, ahogy a legtöbben szokták: fényesek és kerekek”

– tudta meg az Express.

Ekkor Ali szólt az edzőjének, mert nem akart hinni a szemének, de az edző is ugyanúgy látta a furcsa jelenséget, mint ő maga.

muhammad-ali-ufo02
A bokszlegenda rajzot is készített az UFO-ról

Mindketten látták, hogy nagyjából 15 percig a város felett keringtek. Kiderült, hogy abban az időben mások is tapasztaltak hasonló eseményeket. Egy newarki jelentés szerint a repülőtér területén sokkal közelebb merészkedtek az UFO-k a talajszinthez.

Green Beckley elmesélése szerint Muhammad Ali sokszor úgy érezte, hogy figyelik őt az idegenek.

forrás:life.hu

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar