Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mit hoz nekünk 2018 a számmisztika szerint?

img

Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint 2018 az együttműködés energiáit hívja életre!

2017 az 1-es szám és a Nap fennhatósága alá tartozott, így mindenki számára elhozta az újrakezdés esélyét. Aki tudott élni ezzel, az minimum az elkövetkező kilenc évre biztosította sorsa jobbra fordulását.

Itt volt a lehetőség arra, hogy jó dolgokat, energiákat hívjunk be az életünkbe, de ez az év arra is alkalmas volt, hogy például vállalkozásba kezdjünk.

2018 a numerológiában 2-es évnek számít, ami a Hold száma, így ez az esztendő nem az önmegvalósításról, sokkal inkább az együttműködésről, a befogadásról szól.

A számmisztika szerint idén együttműködésre lesz szükség minden területen!

Csapatban könnyebb

Aki 2017-ben minőségi változásokat indított el az életében, az ennek eredményeit már idén érezheti. Viszont míg 2017-ben egyedül, önállóan is kezdeményezhettünk, belevághattunk bármibe, ez 2018-ban már nem fog menni, mások segítségére leszünk utalva. Éppen ezért sokkal jobban meg kell találni a hangot azokkal a személyekkel, akiktől az előmenetelünk, a pozíciónk, a sorsunk alakulása függ.

Sokkal diplomatikusabban kell viselkedni, együtt kell működni másokkal – ez lesz a siker titka, így arathatjuk le a babérokat. Mindezekkel együtt sem lesz kimondottan könnyű ez az év, már csak azért sem, mert gyakran hátulról érik támadások az embert. Nem szabad mindenkiben megbízni, a lehetőségeket objektíven kell mérlegelni, és időnként bizony nem árt a hátunk mögé nézni!

A 2018-as esztendő anyagias energiákat hív be, ami azt jelenti, hogy érdemes vállalkozást indítani, ám a befektetett munka majd csak egy esztendő múlva térül meg. Bármibe vágjunk is bele azonban, nem szabad felületesnek lenni, oda kell figyelni a részletekre, mert sok a hibalehetőség.

Az energiák egymásnak feszülnek

2018-ban numerológiai szempontból a tűz és a víz dominál (2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 11 = 2). A képletben a 2-es szám asztrológiai megfelelője a Hold, ami a labilitást, az érzelmeket szimbolizálja, és a Víz elemhez tartozik, míg az 1-es és a 8-as a tüzes Nap és a szintén tüzes Mars megfelelői.

Emiatt nagyon nagy feszültségek adódhatnak, hatalmas érzelmi és indulati energiák szabadulhatnak (f)el. A tűz és a víz találkozásából gőzfelhő lehet! Ez szó szerint azt jelenti, hogy ha nem tudjuk kontrollálni a tüzes, marsikus, akarati energiákat, akkor az egónk és az indulataink fognak vezérelni minket, és elveszíthetjük a realitásérzékünket.

Ennek következtében pedig érzelmi alapon hozhatunk rossz, elhamarkodott döntéseket, ami heves vitákhoz, háborúskodáshoz vezethet. Éppen ezért fontos, hogy megőrizzük a higgadtságunkat, és ne veszítsük el a fejünket.

Az év számai

2 A nőiesség, az érzékenység energiáit hordozza magában.

0 Felerősíti a többi szám energiáit.

1 A Nap megfelelője. Tüzes bolygó, nagy energiákkal. Jellemzői: kreativitás, tudatosság, akaraterő, ego.

8 A Mars szintén egy tüzes bolygó, nagy erővel, akarattal. Jellemzői: vágy, harc, kezdés, önérvényesítés, háború.

forrás: astronet.hu/Kiss Zoltán Zéro 

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar