Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Magyarság múltja, jelene, jövője, Géczy Gábor szemével

A magyarság múltja

A nemzeteknek – mint ahogyan a sejtjeinknek is -, fontos az ősi nemzeti szerkezet, struktúra. Mi a magyarok ősi rendező elve? Mi lenne, ha kitörölnénk végre a balsors fejezetet, hiszen az már megvolt?

Mindemellett mindenki királynak érzi magát, de egyik király sem tiszteli a másikat. Nézzük meg, hogy kik ma a vezetőink? A legjobbak közül kiválasztott legjobbak, akikkel egy közös célért közösen haladunk valami élhető, jobb világ felé? Nem, inkább úgy tűnik, hogy az ország vezetés nélkül van.

Az ember életenergiája egyre fogy. Minél jobban eltávolodunk az isteni energiáktól, annál többet veszítünk az erőinkből és egyre-másra kapjuk a pofonokat. Most állandó energiahiány van, ahogy bennünk, úgy a természetben is.

Az ember az egyetlen olyan állat, amelyik nem képes egyedül utódot nemzeni, házat építeni, aki azt hiszi magáról, hogy nem elég jó. Az önellátással teljesen ki lehet jönni a régi rendszerből és a saját, mély önértékelési válságunkból. Az önellátás rengeteg mindenre inspirál, tanít. Energetizál, életképessé tesz, felszabadít, függetlenít, és ami a legfontosabb, elmúlnak a félelmek.

A magyarság jelene

A Kárpát-medence egykor teljesen önellátó rendszer volt, a szellemi dolgok sem voltak másképp. A magyar nem csökött, de amit belénk neveltek, azt ki kell magunkból tenni ahhoz, hogy bármerre tovább tudjunk lépni.

Ahhoz, hogy a valódi múltunkat vissza tudjunk kapni, előbb fel kell szabadítani magunkat. El kell kezdenünk újra gyógyítani a világot, amire eredendően van bennünk program, és ehhez meg kell mozdulnunk, rá kell térnünk arra az útra, ami az egészséges őssejtjeinket egységbe állítja.

Ki kell jönni a „minden változzon, csak nekem ne kelljen megváltoznom” tespedt állapotából. Képességekben nincs hiány, de a lustaság és a kényelem visszahúzó ereje mindent felülmúló méreteket ölt, mindeközben életünk homokszemei megállíthatatlanul peregnek…

A magyarság jövője

Milyen igazi értékeket tudunk ma adni az embereknek, a gyermekeinknek? A valódi internetre, az életre kellene rácsatlakozni.

Meddig akarunk még félelemben, alacsony önbecsülésben élni? Az egész életünk a hiányosságaink kompenzálásáról szól.

A magyarság plusz ereje a magyar virtusban rejlik. Hol van ez napjainkban? Hova tűnt a lelkesedés belőlünk, ami nélkül előbb pusztulunk el, mint később. A magyarságnak további nagy kincse a nyelv. Aki megérti és elfogadja, hogy a teremtés nyelvén beszél, annak azonnal elkezd működni.

A természet minden mintát elénk tesz, csak vissza kell nyújtani a kezünket és nekünk is minden támogatást meg kellene adnunk mindannak, ami az élőt, az életet szolgálja.

forrás: VNTV

This div height required for enabling the sticky sidebar