Különös, színváltó UFO-t rögzített egy michigani biztonsági kamera

Minden hónapban számtalan UFO-videót készítenek és töltenek fel a világ különböző pontjáról a YouTube-ra, remélve, hogy felvételeik bizonyítékként szolgálhatnak a földönkívüli életet illetően.

Ezek közül nem kevés sajnos hamisítvány. Némelyikről kiderül, hogy léghajó, időjárási anomália, vagy más hétköznapi tárgyak, melyeket a szemlélők nem e világi jelenségeknek vélnek. És persze vannak olyan észlelések is, melyekre sosem találunk magyarázatot.

Októberben egy michigani férfi otthoni biztonsági kamerája egy igen különös fényjelenséget rögzített. A felvételen egy színét folyamatosan változtató objektum látható, s  olykor még megfigyelhető egy-egy fénysugár is, mely mintha a földet pásztázná.

A YouTube-on csak “jcattera” néven futó felhasználó október 8-án posztolta, október 2-án készült videóját.

A rejtélyes fény 1:12-nél jelenik meg:

“Olyan este 11 körül sikerült rögzítenie ezt a biztonsági kamerámnak az otthonomból, délkelet Michiganból, melytől 8 mérföldre található egy katonai támaszpont.”– írja a feltöltő. “Sosem gondoltam volna, hogy ilyen megdöbbentő dolgot fog valaha is felvenni a kamerám.”

A videón egy ragyogó objektum ereszkedik alá a magasból, mely folyamatosan változtatja a színét, majd meredeken felfelé indul. Ezt a manővert még párszor megismétli. Az esemény ideje alatt egyébként a kutyák  intenzív ugatásba kezdtek.

“Ez talán a legjobb második típusú találkozást megörökítő felvétel, amit valaha láttam, és vélhetőleg a szkeptikusok is elgondolkodnak rajta.” – írja jcattera, aki azt tervezi, hogy még több kamerát állít fel az égboltot figyelve, remélve, hogy így egyre több bizonyítékhoz jutunk az UFO-jelenséggel kapcsolatban. Meglátjuk mi sül ki belőle.