Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Kanadában áll a világ első, idegen csészealjaknak szánt leszállóhelye

img

Az apró kanadai városka, St. Paul a kanadai függetlenség századik évfordulóján, 1967-ben állította fel a százharminc tonnás leszállóhelyet, melyről az idegenek néhány lépcsőfokot sétálva máris megérinthetik lábaikkal végtagjaikkal a talajt. 

A kör alakú betonemelvényen Kanada térképe is látható, melynek kövei a tíz tartományból, illetve a három területről származnak. Az építményben átadásakor egy időkapszulát is elhelyeztek, melyet a város vezetői száz évvel később, 2067-ben nyithatnak majd fel.

Az építmény alatti területet a város vezetése nemzetközi területté nyilvánította, ezzel jelképezve azon reményeit, hogy az emberiség nemzetek közt dúló háborúk nélkül lesz majd képes vigyázni az űrre, a jövőbeli űrutazások minden intergalaktikus lény számára biztonságosak lesznek, sőt, az érkezőket örömmel látják St. Paulban is.

A kilencvenes években egy kerek, csészealj alakú épülettel is gazdagodott a fura hely, melyben fura gabonakörök, mutáns marhák, idegenek feltételezett leszállóhelyeinek fotói és fura, idegeneknek tulajdonított tárgyak kaptak helyet.

A területen sajnos még egyetlen földönkívülit sem láttak, de 2000-ben egy UFO-konferenciát rendeztek itt, sőt, a turizmus is láthatóan élénkült a környéken.

forrás: 24.hu

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar