exöszájzbúk

Idegen anyahajó, vagy a titkos földi űrflotta hajója kering a Föld körül?

Ismét egy olyan videó keltett izgalmat az UFO-kutatók körében, amelyet az Nemzetközi Űrállomás kameráinak tulajdonítanak… ráadásul akkora UFO látható rajta, amit nehéz nem észrevenni! De vajon tényleg földönkívüli?

A különös felvételen az egyik olyan UFO-észlelést láthatjuk, amelyek alkalmával a NASA rendszeresen lekapcsolja a Nemzetközi Űrállomás (ISS) élő képet közvetítő kameráit. A videót még 2016 novemberében rögzítette egy fanatikus UFO-vadász, de csak most hozták nyilvánosságra.

Tyler Glockner UFO-vadász, a Secure Team 10 weboldal szerkesztője szerint a felvételen valóban látható néhány normálisnak nem mondható tárgy. Egy nagyon hosszú, szivar alakú és több kisebb azonosítatlan objektum.

Akik sci-fi filmeken edződtek, azoknak alighanem lejön az a pillanat, amikor a kisebb járőrhajók visszatérve küldetésükről, bedokkolnak az anyahajóba. Talán éppen valami ilyesmit láthatunk a videón.

– Láttam már űrszemetet, jégkristályokat, UFO-kat és különböző fénypontokat az űrben készült felvételeken, de ilyet még sohasem éltem át. Ami itt látható, az egyikhez sem fogható…

– mondta Glockner a videó megnézése után. A NASA természetesen nem kommentálta a felvételeket.

Néhány öreg róka az UFO-közösségekben még akár azt is megkockáztatta, hogy valójában nem is földönkívüli űrhajót, hanem a titkos amerikai űrprogram során létrehozott amerikai űrflotta egyik szivar alakú anyahajóját láthatjuk, ami utánpótlásért érkezett haza… Ez több, mint érdekes felvetés!

forrás: napiufo.hu, metro.co.uk