Hillary Clinton azt ígérte, kész felfedni az igazságot a földönkívüliekről, ha elnök lesz

Hillary Clinton ígéretet tett arra, kivizsgálja az igazságot a földönkívüliekről, és nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos dokumentumait.

A legesélyesebb jelöltnek tartott politikus erről egy kisvárosi lap szerkesztőségében beszélt, miközben az elnökválasztás szempontjából kulcsfontosságú államnak számító New Hampshire-ben kampányolt.

Miután több komoly gazdasági és külpolitikai kérdésre is válaszolt a Conway Daily Sun újságíróinak, elbeszélgetett a lap egyik riporterével, aki már 2007-ben is kérdezgette az ufókról.

Az egykori amerikai külügyminiszter Daymond Steer beszámolója szerint „mosollyal az arcán” és „lelkesen” közölte vele, hogy ki fogja vizsgálni az igazságot arról, mit tud az amerikai kormány a földönkívüliekről. Majd hozzátette: „Lehetséges, hogy már meglátogattak minket. Nem tudjuk biztosan.”

Clinton közölte azt is, hogy szeretné megvizsgálni az rejtélyes 51-es Körzetet is, azt a szupertitkos nevadai katonai bázist, ahol az összeesküvése-elméletek szerint földönkívüli űrjárműveket őriz a hadsereg. Steer ezzel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy Clinton férje, Bill Clinton korábban már kijelentette, hogy a bázison nincsenek földönkívüliek.

Hillary Clinton a Sunnak elmondta: kampányának vezetője, John Podesta nagy rajongója az ufó történeteknek, és megígértette vele, hogy nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos iratait, ha megválasztják az Egyesült Államok elnökének.

hillary clinton
Hillary Clinton és John Podesta

Podesta – aki korábban Bill Clinton kabinetfőnöke, valamint Barack Obama egyik főtanácsadója volt – korábban legnagyobb kudarcának nevezte, hogy nem tudta elérni az ufókkal kapcsolatos titkos iratok közzétételét. – forrás: convaydailysun.com / 24.hu