Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Film készült az 1997-es phoenixi UFO-esetről

img

Amerika leghíresebb UFO-észlelését viszik filmre az Ideglelés stílusában. Az egyik producer Ridley Scott lesz, de dolgoznak a filmen az Útvesztő és a 300 producerei is.

Az Ideglelés című filmnél is ijesztőbb, hogy bár már majdnem húsz éve robbant be, mindmáig vannak rendezők, akik majmolják az alapötletét, és úgy próbálják eladni a filmjüket, mintha az egy valóban amatőr felvétel lenne, amit valaki megtalált, miután a készítői rejtélyes módon eltűntek. Amiben az Ideglelés idején az volt a  pláne, hogy egy csomóan elhitték, hogy tényleg így van, de mivel azóta készült pár tucat hasonló film, erre már aligha lehet apellálni.

Mindenesetre a Phoenix Forgotten című film egy az egyben lemásolja az Ideglelést, amely Amerika legjobban dokumentált UFO-észlelését dolgozza fel. 1997. március 13-án rengetegen számoltak be arról, hogy az arizonai Phoenixben több, alakzatban mozgó, különös fényes dolgot láttak az égen, később még az állam kormányzója is kijelentette, hogy ezek bizonyára UFO-k voltak.

Ami nagyon hálás téma egy filmrendezőnek – jelen esetben az elsőfilmes, eddig mindenféle Star Trek-közeli produkció dizájnrészlegén tevékenykedő Justin Barbernek -, hogy olyan jól hangzó, az általános paranoiát és alternatívtény-éhséget kielégítő mondatokat hangoztasson, mint hogy “a kormány azóta sem vallotta be, hogy mi történt”, “letagadták”, “ők csak válaszokat kerestek, aztán sosem látták őket többé”. A sztori három diákot követ, akik nekivágnak az arizonai sivatagnak, hogy kiderítsék, mi az igazság, aztán annak rendje és módja szerint eltűnnek, és csak a rejtélyes felvételek maradnak hátra utánuk.

A filmet egyébként szinte csupa ismeretlen ember jegyzi, ami viszont felkelti a figyelmet, az a producerek neve: köztük van ugyanis az Alienért és a Szárnyas fejvadászért felelős Ridley Scott is, és olyan filmek producerei, mint a 300 vagy az Útvesztő-sorozat.

Egyébként a phoenixi észlelésről legutóbb épp egy éve mutattak be filmet, azt éppen The Phoenix Incident címen, de hát amíg a kormány ilyen csúnyán titkolózik, senkinek semmi oka nincs kevesebb filmet készíteni a nagybetűs igazságról.

forrás: index.hu

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar