Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Fényevők – akik azt állítják, hogy nincs szükségük ételre

Néhány évvel ezelőtt találkoztam először olyan emberekkel, akik azt állították, nincs szükségük ételre, mert ők egyenesen a fény energiájából, a pránából, a csí életenergiából táplálkoznak.

Értelmes emberek voltak. Közgazdász, egy híres bank megbecsült munkatársa. Fogorvos, elismert, jó kezű. És hivatásos táncos, csinos fiatal lány. Valamennyien végigcsinálták azt a 21 napos “beavatási folyamatot”, amely a fénnyel táplálkozók szerint elvezet Istenhez és a halhatatlansághoz. 

Azt mondták, aki a 21 napos ciklust végigcsinálja, még életében képessé válik megszakítani a születés-halál körforgását. Azóta már Magyarországon is megjelent Jasmuheen ausztrál írónő könyve, aki állítja, hogy 1993 óta nem vett táplálékot magához. Úgy tapasztaltam, hogy a módszer iránt rendkívül nagy az érdeklődés. Nem véletlenül. Az emberek rosszul érzik magukat saját bőrükben. Testi és lelki bajokkal küzdenek. Keresik a megváltót, a csodálatos gyógyítót, az egyetlen igaz és üdvözítő módszert, amely megszabadítja őket rosszkedvüktől, betegségeiktől, amelynek segítségével megtalálják a boldogságot. 

Csak saját meggyőződésed szerint

A fénnyel való táplálkozás szerintem aligha tartozik a megváltó módszerek közé. Azt gondolom, hogy 21 napon át, az “átlényegülésig” böjtölni veszélyes dolog. S még ennél is veszélyesebb egy héten át, mint látni fogják, semmit sem inni. Bár elképzelhető, hogy túl lehet élni. A kérdés csak az, minek. Nos, lássuk, mit mondanak erről a módszer követői:

“A 21 napos ciklus egy lépés azon az úton, hogy a levegőből élő és halhatatlan légy. A legfontosabb életadó szerv nem a gyomor, hanem a tüdő. Az élet csatornája a hátgerinc és nem az emésztőcsatorna. A legfontosabb funkció pedig a légzés. Csak akkor kezdd el, ha biztos vagy abban, hogy belső vezetésed szerint cselekszel, saját meggyőződésed és beleegyezésed szerint készülsz a 21 napos ciklusra. S hiszed, hogy mindezt szellemed irányítja, istened segíti. Nem félsz, és hited elég erős.”

A 21 napos ciklus

– Az első napon éjfélkor kezdődik. Ettől a pillanattól kezdve semmit nem lehet enni, sem inni.
– A második napon a testben fájdalmak jelentkezhetnek. Ez természetes. 
– A harmadik napon este hagyja el a testet a spirituális szellem. A legfontosabb előírás erre a napra a nyugalom megőrzése.
– A negyedik napon az égi testvérek megkezdik a munkát, hogy megakadályozzák a halál folyamatát.
– A negyediktől a hetedik napig még mindig semmit nem szabad inni, lehet fürödni, zuhanyozni, jeget szopogatni, szájat öblíteni. És sokat pihenni, meditálni.
– A hetedik napon este lehet először egy pohár 25 százalékos gyümölcslevet inni.
– A nyolc és tizennegyedik nap között már megengedett a gyümölcslé fogyasztása, az angyalokkal való társalkodás, sok pihenés, sok alvás.
– A tizenötödiktől a huszonegyedik napig megtörténik a magasabb rendű énnel való egyesülés. Az energiák visszatérnek a testbe. 40 százalékos gyümölcslé fogyasztása megengedett.
– A huszonegyedik napon éjfélkor lehet befejezni a ciklust.

Fényevők és a felemelkedés

Mindazok, akik a fent – természetesen csak körvonalakban – leírt ciklust végigcsinálták, esküsznek arra, hogy nincs szükségük táplálékra. Erősebbek, energikusabbak és boldogabbak, mint korábban. Mivel azonban az ízek iránti vágyuk nem múlt el tökéletesen, ha kedvük van, esznek. Aki az édességet szereti, csokit szopogat, aki a sós ízek iránt vonzódik, káposztás tésztát fogyaszt. Mert a lényeg nem az önmegtartóztatás, hanem a felemelkedés egy stressztől, bűntől, harctól és gyűlölködéstől mentes, szép, új világba. 

Orvosi vélemény a fényevők tevékenységéről

– Ha a szervezet vízleadása nagyobb, mint a vízfelvétele – mondja dr. Rókus Péter belgyógyász szakorvos -, a szervezet kiszárad. A folyadékhiány következtében a sejtekben lévő óriási raktárakból a víz a véráramba kerül, és megindul a szervezet szöveteinek kiszáradása. Esik a vérnyomás, fellép a fenyegető eszméletvesztés, a vese, a máj károsodik. Az agysejtek – mint a kiszáradásra legfogékonyabb sejtek – is felmondhatják a szolgálatot. Ezért a kiszáradás egyik tipikus jele a tudatzavar, amely hallucinációkkal járhat és kómáig fokozódhat.

 Orvosi szempontból tehát rendkívül veszélyes dolog egy héten át folyadék nélkül élni. Senkinek sem ajánlanám.

Forrás:astronet.hu

Hirdetés
This div height required for enabling the sticky sidebar