Előjelek 2001. szeptember 11-e előtt?

Számos fontos egyetemi központban zajlik az a tudományos kísérletsorozat, amelyet 1998-ban indítottak el. Az amerikai Princeton, aztán Edinburgh, Sydney, az indiai Bangalore és más városok adnak helyet azoknak az úgynevezett véletlengenerátoroknak, amelyek folyamatosan üzemelnek, s olykor “különleges jelet” adnak.

A véletlengenerátorok számokat generálnak, és azok sok millió esetben sem jósolnak semmi különlegeset. Ám olykor történik valami, vagy történni fog – és ilyenkor szinte hihetetlen egybeesések mutatkoznak. 

2001. szeptember 11-én, amerikai (keleti parti) idő szerint hajnali öt órakor – tehát négy órával a terrortámadás előtt! – a princetoni, napi huszonnégy órában dolgozó számítógép csak ontja magából a számokat. Ám ekkor a Globális Tudatkutató Program keretében dolgozó véletlengenerátor különleges jelet ad. Ez azt jelenti a kísérletet végző kutatóknak (akik szintén éjjel-nappal ügyeletet tartanak a gépek mellett), hogy civilizációnkban valamilyen fontos esemény történik. 

A kutatók nézték a tévéhíradókat, hírtévéket, de sehol sem történt semmi. Egy teljesen szokványos napnak néztek elébe a világon élő több milliárd ember. Csak az volt a különös, hogy csöngeni kezdtek a telefonok. A programban részt vevő, a világ különböző pontjain elhelyezett véletlengenerátorok mindenütt ugyanazt jelezték! Hogy valami történik. 

A jelzések percről percre erősebbek lettek. Olyan volt az egész, mint ha egy földrengésjelző készülék működött volna – emlékezett vissza az egyik kutató. “Valakik, valahol” mintha már tudták volna, mi fog történni. Mellesleg a vaskalapos tudomány képviselői még azt sem ismerték el eddig, hogy egyesek a tudatukkal képesek befolyásolni a számítógépek munkáját – amit pedig neves parafenomének nemegyszer bemutattak már a tévékben is, egyszerre több száz millió nézőnek. 

Ám itt nem erről volt szó. Hiszen a program összes számítógépe eltért a normálistól, a diagramok harang alakúan emelkedtek felfelé, egyre több lett a normálistól eltérő, valamilyen eseményt jósoló véletlenek mennyisége.

Az egész folyamat New York -i helyi idő szerint 8 óra 45 perckor kulminált – pontosan akkor, amikor az első repülőgép becsapódott a Világkereskedelmi Központ egyik épületébe! 

A négy órával korábban kezdődött folyamat akkor kezdett csökkenni, amikor a második épület is leomlott. Végül négy órával az események kezdete után, tehát 13 órakor állt vissza a generátorok normális működése. A diagramokon is látni, hogy a “harang” ekkor ismét egyenes vonallá változott, a véletlengenerátorok normális számokat produkáltak, már nyoma sem volt semmilyen különleges “eseménynek”. 

Vannak kutatók, akik már évtizedek óta jelezték, hogy egyszer bekövetkezik valami ilyesmi, és a kvantumfizikában hiszik a megoldást. Mások úgy vélik, jelzés jött a jövőből – onnan, ahol minden már megtörtént esemény tudott dolog, de valakik valahogyan figyelmeztetni akartak bennünket. Talán az utódaink?

Nagy kérdés persze – és egyelőre nehezen megválaszolható -, vajon mi értelme, haszna lett volna a figyelmeztetésnek? Ismét mások úgy vélik, pár órával a New York- i események előtt valós világunkat valami erősen meglökte a további fejlődés irányába, és attól a naptól kezdve gyorsabban kell haladnunk – előre. Ám hogy valójában mi az itt leírt tények magyarázata, ma még senki nem tudhatja közülünk. 

Hirdetés