Megörökölte egy férfi a hatvan éve lelőtt bizarr lény fagyasztott testrészeit

Peter Cain kutyakiképző azt állítja, hogy olyan kézzel fogható bizonyítékok vannak a birtokában, amelyek azt igazolják, hogy a Nagyláb, vagy más néven Jeti igenis valós élőlény.

Nagyláb a neve annak a félelmetes majomszerű emberszabású lénynek, amelyről legendák szólnak szinte a világ minden táján. A Himalájában Jetinek, Észak-Amerikában Nagylábnak, vagy Sasquatch-nak nevezik, de van ausztrál (Yowie) és mongol (Alamasz) megfelelője is a lénynek.

Létezésének bizonyítékául csak szemtanúk beszámolói és a hátrahagyott hatalmas lábnyomai szolgálnak. Ez pedig a tudományos világ számára édeskevés. A lényt így inkább csak népmesei figurának tartják…

Az amerikai Peter Cain azonban már több videót is közzétett a YouTube-on a birtokában lévő lefagyasztott testrészekről, amelyek állítása szerint egy valódi Nagylábú teteméről származnak.

A testrészeket az elmúlt 64 évben lefagyasztva tárolták. A kollekció egy levágott jobb lábfejből egy jobb kézből és belső szervekből áll. Ez utóbbiakat formaldehidben tartósították.

A mitikus lényt még az apja ejtette el 1953 szeptember 23-án, amikor egy barátjával vadászni indult. A lény a sűrű erdőben bukkant fel és fenyegetően közeledett feléjük. Először csak a levegőbe lőttek, hogy elijesszék, de ettől még jobban feldühödött és tovább szaladt feléjük. Nem volt más lehetőségük, kénytelenek voltak lelőni a különös lényt.

Caine azt állítja, hogy a testrészekből származó mintákat már átadta több tudományos intézetnek, a Cornell Egyetemnek és a Smithsonian Múzeumnak hogy tanulmányozzák azokat, és alátámasszák a hitelességüket…

“Én vagyok az egyetlen, akinek meggyőző bizonyítéka van arra, hogy létezik a Jeti!”

– mondta.

forrás: napiufo.hu

Hirdetés